Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Συνέβη στα Λειβάδια

Κατά καιρούς έχω ακούσει να κλέβουν λεμόνια και πορτοκάλια από τους μπαξέδες, κότες και κοκόρια από τα κοτέτσια, πρόβατα και κατσίκια, αλλά ρόδες αυτοκινήτων μέσα στον δρόμο σε κατοικημένη περιοχή και νωρίς το βράδυ δεν είχα ξανακούσει. Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, μεταξύ 5 το απόγευμα και 9 το βράδυ άγνωστοι έκλεψαν από την περιοχή του γεφυριού στον ποταμό των Λειβαδίων και τις τέσσερις ρόδες από το αυτοκίνητο συγχωριανού μας. Το άφησαν πάνω σε τάκους και τσιμεντόλιθους που δανείστηκαν από διπλανά υλικά οικοδομών. Φοβάσαι να κυκλοφορήσεις. Πιο πολύ μου έκανε εντύπωση το θράσος τους. Την συγκεκριμένη ώρα που έγινε το γεγονός μεταξύ 5 το απόγευμα και 9 το βράδυ, περνάνε αυτοκίνητα και μηχανάκια από τον κεντρικό δρόμο, πεζοί κάτοικοι των Λειβαδίων για να πάνε στα σπίτια τους ή στις δουλειές τους, ακόμα και να πετάξουν τα σκουπίδια στον διπλανό κάδο. Αν έπεφτε κάποιος επάνω στους κλέφτες τι θα γινόταν;;;;;
Λεωνίδας Ίσαρης
Απίστευτο και όμως συνέβη στα Λειβάδια, στον ποταμό. Και μη χειρότερα.

14 σχόλια:

  1. yiasas apto nj.

    e oxi bre paidia afta ta pramata stin andro. yia mas edo einai sinithismena pramata, ala kai sta libadia apistefto.
    kapote ta spoitia eitan me tou BERDEDES oute klidi den eipirxe stin porta,o theos na bali to xeritou, exome na doume kai xirotera,
    naste kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. koulouritia thank you,apodo kai pera tha arotao esena yia plirorories andriokes.to afediko den mas apandai xa xa

    edo akoma den xionizi. esis pos pate ?
    to snow blower perimeni.xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XIONIZEI GIA KALA DIMITRI,MOLIS GYRISA AP'EKSO, ME 30 MILIA EROMOUN KAI THN KARDOULA MOU NA XTYPA GRYGORA HAHAHA!!!!!!!!

    STA LIVADIA GYNONTE TETIA? POSO ALAKSAN TA PRAGMATA APO TON KAIRO POU FYGAME! PRAGMATI KANENAS DEN KLIDONE PORTES KAI PARATHYRA!!!!!!!!!!!
    NA EISTE KALA OLOI......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα, πραγματικά απίστευτη είδηση, οταν το πρωτάκουσα νόμισα πως με δουλεύουν. Πάνε οι καιροί που το πρωί ξεκλειδώναμε το σπίτι και το ξανακλειδώναμε το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λωνίδη η αστυνομία είπε κάτι; λέω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα.......
    χαλασε η κοινωνια....
    το να γινει αυτο τετοια εποχη που οι κατοικοι ειναι μετρημενοι και γνωστοι δειχνει το χαλι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαι εμάς το καλοκαίρι ,που παρκάραμε το αυτοκίνητο στον Αϊ Γιάννη (στα Λειβάδια ),μας έκλεβαν μέρα παρά μέρα τις διακοσμητικές βίδες των τροχών,ευτελούς αξίας μεν ,αλλά εκνευριστικό δε.
    Αστρά Ρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά, σ ένα μικρό χωριό στο Κόρθι έβαλαν στο μάτι τον καθρέπτη του αυτ/του μου.Κάθε πρωί πειραγμένος,δεν κατάφεραν να τον κλέψουν έβαλα και ένα σημείωμα ''αν ξαναπειράξεις το αυτ/το θα σου κόψω τα χέρια'' αλλά καλά μην φοβήθηκαν,δεν τα κατάφεραν,βέβαια μου κλεψανε κάτι απ την πίσω πόρτα, άχρηστο,ετσι από κακία πιστεύω.....Δεν πάμε καλά εδώ έχουν ρημάξει τα σπίτια στην περιοχή μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Χωροφυλακή πήγε κανένας; (έτσι λέω, για τα μάτια του κόσμου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Boul-boul η χωροφυλακή μας έχει τελειώσει μάλλον πριν γεννηθείς.Αλλά η ΕΛΑΣ στην Άνδρο έχει περίπου 5-6 μόνο ανθρώπους . Και σε 100 κομμάτια να τους κόψεις πάλι δεν θα είναι αρκετοί.Που να πας να πεις τι....Δυστυχώς αυτή είναι η σημερινή κατάσταση της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστώ που έγραψες: Boul-boul η χωροφυλακή μας έχει τελειώσει μάλλον πριν γεννηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απλά νομίζω κάτι τέτοια γεγονότα πρέπει να δηλώνονται στην αστυνομία για λόγους στατιστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή