Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Στην Άνδρο για την "Μικρά Αγγλία"

Σε λίγες μέρες ξεκινά το ταξίδι της "Μικράς Αγγλίας", πρώτο λιμάνι δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Ανδρο. Παλιά την δεκαετία του '70, τότε που οι Ελληνικές ταινίες έκοβαν πολλά εισιτήρια, όποτε είχε προβολή ο "σινεμάς" το κλάμα ακουγόταν μέχρι τον Αι Γιώργη. Κάπως παρόμοια το σκέφτομαι για τις 29-30 του Νοέμβρη. Εκεί λοιπόν που τελειώνει τυπικά το φθινόπωρο και αρχίζει ο χειμώνας μια μεγάλη ταινία θα φέρει στα μάτια μας και στο νου μας την Ανδρο του μεσοπολέμου, την Ανδρο μας... Μια καλή ευκαιρία λοιπόν για ένα ταξίδι αστραπή στην Ανδρο. Δεν έχει σημασία αν θα μπορέσουμε να δούμε την ταινία (ο σινεμάς δεν είναι Badminton) μόνο τον αέρα, μόνο την ατμόσφαιρα της γιορτής να αφουγκραστούμε φτάνει. Στην Ανδρο λοιπόν... εκεί που όλα αρχίζουν και τελειώνουν... εκεί. (θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κινητικότητα από τους επαγγελματίες, θα ανοίξουν μαγαζιά; ή να φέρω  μαζί τα τάπερ;) Στην Αθήνα η ταινία θα προβάλλεται από την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.Στη Νέα Υόρκη ποτε θα προβληθεί;
Εισιτήρια Ραφήνα: Πρακτορείο Τόγια 22940 23561, Πρακτορείο Χαραλαµπόπουλου 22940 22112, Πρακτορείο Χατζή 22940 22700. Ανδρος: Πρακτορείο Μπατή  Γαύριο 22820 71489, Πρακτορείο Κασσιδώνη Κατερίνα, Χώρα 22820 29220. Andros Marine Travel τηλ 22820 29090 και όλες οι πληροφορίες για το νησί στο: andros-guide.gr 
Περισσότερες πληροφορίες: androsfilm

14 σχόλια:

  1. Το τελευταίο Σ/Κ του Νοεμβρίου θα γίνει η πρώτη προβολή για αυτούς που βοήθησαν. Μετά θα ακολουθήσουν προβολές για όλους. Έχω ήδη κλείσει θέση.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα δούμε και εσενα Γαρουφαλιά μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι μόνη μου φίρμα Κουτρουλό, δεν χρειάζεται να παίξω σε ταινία. χα,χα,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το απλήρωτο πλήρωμα του "Πηνελόπη Α" στηρίζει ο υπ. Ναυτιλίας
    Την παροχή προστασίας στους ναυτικούς του πλοίου Πηνελόπη Α αποφάσισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, λόγω της μη εκπλήρωσης των υποχρεώσεων του πλοιοκτήτη για... καταβολή μισθών και τροφοδοσία, εξαντλώντας, παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου κάθε νομική δυνατότητα από πλευράς Υπουργείου για επίλυση του ζητήματος.

    Η απόφαση αυτή, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, προβλέπει την πλήρη καταβολή των αποδοχών τριών μηνών από το ΝΑΤ, έναντι των καθυστερημένων βασικών μισθών και επιδομάτων. Το ύψος των αποδοχών αυτών εναρμονίζεται με το αντίστοιχο που καθορίζουν οι οικείες συλλογικές συμβάσεις.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, τόσο μέσω της αρμόδιας κεντρικής υπηρεσίας, όσο και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας, έχει προβεί σε συνεχείς διοικητικές παρεμβάσεις για την επίλυση του ζητήματος.

    Επιπρόσθετα, έχει καλέσει επανειλημμένως την εταιρεία του πλοίου να αναλάβει ενέργειες προς εκπλήρωση του συνόλου των οικονομικών της υποχρεώσεων έναντι των μελών του πληρώματος, λαμβάνοντας υπόψη και τη σκοπιμότητα της ομαλής διεξαγωγής των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που εξυπηρετεί το πλοίο.


    Tα Νέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα στη Μικρά Αγγλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κομπανία που θα παίξει στο σύλλογο είναι super, αλλά δεν μπορώ να έρθω δυο συνεχόμενα σαβ/κα, ένεκα Μικράς Αγγλίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. yiasas ap to krio nj.

    korina kala eimaste to tornado eitan makria,edo mia zimia ekane fisouse kai mou xalage tin XORISTRAMOU kai olo xtenizomouna.ola tala kala.
    naste ouli kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο Dimitrako παντα καλα να εισαστε και να προσέχεις την χωριστρα ... χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστεύω και η Κουλουρίτσα να είναι καλά. Κουλουρίτσααααααα!
    Ξεκίνησε ο αγώνας με την Εθνική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέεεεεεερα.
    Περιμένω με αγωνία να δείξουν το Μικρά Αγγλία.
    boulίτσα,σ'ολη την Ελλάδα θα το δείξουν 5 Δεκεμβρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα.
    Βρεχει αστραφτει και βρονταει εδω!!!!!Στην Ανδρο πως ειναι ο καιρος?Η Γαρουφαλια(ΕΜΥ)που ειναι να μας πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΜΥ Λειβαδίων εδώ.
    Ο καιρός είναι μαυρισμένος, έτοιμος για βροχή. Δεν έχουν έρθει ακόμα οι βροντές και οι αστραπές. Μην τις στείλει Ασύστατη και κοπεί το ρεύμα.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://greek-weather.org/viewtopic.php?f=32&t=6158

    Βροχές και καταιγίδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή