Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΤΟΠΟΥ... εμείς ευχαριστούμε

Ο Σύλλογος Λειβαδίων ο "Αγιος Κωνστντίνος" έλαβε κάρτα και ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους των καλλιτεχνών και της επιμελήτριας της έκθεσης-εγκατάστασης ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. Μ'αυτή την ευκαιρία θέλουμε και εμείς, εκ μέρους των Λειβαδιανών, να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες που επέλεξαν τον τόπο μας για την καλλιτεχνική τους παρέμβαση. Ευχαριστούμε που μας δείξατε τον ποταμό με άλλη ματιά. Το Δ. Σ. του συλλόγου
Η επιστολή:
Θα ήθελα να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των καλλιτεχνών: Κώστα Μπασάνου, Ann Brochot, Laurent Mareshal, Νίνας Παπακωνσταντίνου και της επιμελήτριας της έκθεσης Jeanette Zwingenberger, για την συμμετοχή σας στην επιτυχία της πρώτης δοκιμαστικής έκδοσης του ΕΠΙΤΟΠΟΥ/ EPITOPOU. 
Η εικαστική αυτή πρόταση δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την γενναιόδωρη συμμετοχή του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας, των επισήμων συνεργατών μας στην Άνδρο: Δήμος Άνδρου, Καΐρειος Βιβλιοθήκη, Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδίων, Άνδρου Διαδρομές, χωρίς την υλική και τεχνική βοήθεια των: FAST FERRIES, Οικοδομικές επιχειρήσεις Ψαρρός, Σάριζα, Studio Δρυάδες, Τα Σκαλάκια, Γεύσεις με Θέα και ιδιαιτέρως των κατοίκων του χωριού Λειβάδια  και του πολιτιστικού τους συλλόγου που υποστήριξαν την προσπάθειά μας. Ευχαριστούμε θερμά: Την πολιτιστική ακόλουθο κα. Michelline Bouchez και τις κυρίες  Isabelle Auriault  Elise Jalladeau του Γαλλικού Ινστιτούτο Αθηνών, την κα. Ειρήνη Δάμπαση και τις κοπέλες της Καϊρείου Βιβλιοθήκης, την Όλγα Καραγιάννη, τον Βαγγέλη Λουκίσα και την Μαριλένα Ξανθού της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου, την Χαρίκλεια Δανιόλου, την Ευφροσύνη Ιδριώτου και τον Γιάννη Στρατή τον Λεωνίδα Ίσσαρη, την Μαντούλα Πετράκη, την Ανδριανή Γρηγόρα, την Κατερίνα Κασιδώνη, την Μαργαρίτα Κορκοδείλου, την Έφη Ραπτάκη, την Άρτεμι Ψαρρού και την Μάρθα και τον Σταμάτη Μαραβελή. ...και βεβαίως την δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Χώρας , Αλίκη Περτέση, χάριν της οποίας πραγματοποιήθηκε το έργο του Laurent Mareschal  με τα γραπτές ευχές των παιδιών. Σκεπτόμαστε να προχωρήσουμε σε μία στοιχειώδη έκδοση ενός μικρού καταλόγου για να μείνει ένα γραπτό ίχνος της προσπάθειας αυτής. Θα σας ενημερώσουμε. Καλό Χειμώνα. Εκ μέρους των καλλιτεχνών και της επιμελήτριας Εύα Τούρτογλου- Bony

6 σχόλια:

  1. LIVADIANOI AYTH H SIOPH ME TROMAZEI,EISTE OLOI KALA? GAROUFALITSA MOU OUTE KI'ESY DEN GRAFFEIS TI SYMVENEI OLA KALA?

    KALO APOGEYMA SE OLOYS APO TO LAMBERO ALLA KRYYYYO NJ.......




































    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα.
    Καλημέρα Κουλουρίτσα μου όλοι καλά είμαστε, μην ανησυχείς. Μας κούρασαν τα προβλήματα και το άγχος και δεν έχομε πια λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατι ευχαριστω νεο εχουμε ομως.ενα νεο μελλος στο χωριο μας.ενα αγορακι!να ζησει να ειναι παντα ευτυχισμενο!αγ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΝΔΡΟ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΤΣΑ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ!!BOUL BOUL ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΝΔΡΟ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΤΣΑ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ!!BOUL BOUL ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KALO APOGEYMA AP'TO KRYO NJ, NA EINAI KALORIZIKO TO AGORAKI NA TO XERONTE OI GONEIS H YIAYIA KAI O PAPPOUS,XARIKA POLY AYTA EINAI EYXARISTA NEA!!!!!!!!!!!!!!

    BOULAKI OLA KALA? FILIA SE OLOUS.ALLODAPH KALO PERPATIMA KATO TON POTAMO......

    ΑπάντησηΔιαγραφή