Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αντριώτικα σύννεφα




















Τα σύννεφα της φωτογραφίας είναι Αντριώτικα; Είναι όμορφα, αφράτα, λευκά, πεντακάθαρα Ανριώτικα σύννεφα που στέκονται πάνω από το Μέσα Χωριό και φεύγουν με χάρη προς τον Άγιο Παντελεήμονα. Πουθενά αλλού δεν έχει τόσο όμορφα σύννεφα, πουθενά αλλού ο ουρανός δεν έχει τόσες πολλές αποχρώσεις του μπλέ. Ο αέρας συχνά τα διασκορπίζει, άλλες φορές τα κάνει ένα κουμούλι και άλλες πάλι τα εξαφανίζει. Είναι πάλι φορές, ειδικά όταν πίνουμε ρακιά με φίλους που τα σύννεφα φτιάχνουν σχήματα και μορφές. Τότε βλέπουμε μεγάλα καράβια να πετούν, παράξενα κήτη να ταξιδεύουν, υπερμεγέθη πτηνά να κολυμπούν. Βέβαια αν δεν είσαι Αντριώτης ή δεν αγαπάς την Αντρο δεν βλέπεις τίποτα απ' όλα αυτά, γιατί μόνο με λατρεία, μεγάλη αγάπη... μόνο μ' αυτά τα δυο το κοινό, το τετριμμένο, το καθημερινό ξεφεύγει και γίνεται... σύννεφο στον ουρανό.  

5 σχόλια:

  1. GIASOU HAROUMENO BOULAKI,AP'OTI KATALAVA VRISKESAI STA LIVADIA'KI'APO THN HARA SOU PETAS PIO PSYLA KI'APO TA SYNEFA,DEN SE ADIKO!!!!!!!!!!!

    NA EISTE OLOI KALA,KALO KAI HAROUMENO SAVATOKYRIAKO!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα. Τα ίδια σύννεφα έχομε και σήμερα αλλά με βοριαδάκι και λίγη ψύχρα. Νομίζω ότι δεν είναι πια για θάλασσα (μόνο απέξω να την κοιτάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή