Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Αποχέτευση Πάνω χωριού

Την Κυριακή το μεσημέρι, ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε για την αποχέτευση που πρόκειται να φτιαχτεί στο Μεσαίο χωριό. Αυτά που ειπώθηκαν περιληπτικά είναι τα εξής:
—Οι εργασίες θα ξεκινήσουν Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου.
—Θα αρχίσουν από τα σπίτια που βρίσκονται πιο ψηλά.
—Θα σκαφτούν οι δρόμοι, σκάλες σε βάθος μέχρι ένα μέτρο (ανάλογα με το έδαφος) Οι ζημιές θα αποκατασταθούν ταυτόχρονα. Δηλαδή θα σκάβουν, θα τοποθετούν τους σωλήνες, θα βγάζουν υποδοχές για κάθε σπίτι, θα φτιάχνουν τον δρόμο.
—Όλο το δίκτυο θα καταλήξει σε αντλιοστάσιο στον ποταμό (κοντά εκεί που παρκάρουν οι Κατωχωριανοί) οι αντλίες θα είναι θαμμένες στη γη, η σωλήνα θα περάσει τον ποταμό και θα πάει ίσα πάνω τον Λειβαδιανό δρόμο μέχρι το Hotel Paradise, όπου θα ενωθεί με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης. Πάνω από το αντλιοστάσιο θα κτιστεί σπιτάκι με την ηλεκτρική γεννήτρια.
—Το έργο και η μελέτη γίνεται με δαπάνη ιδιώτη. Ο Δήμος θα έχει την ευθύνη και φυσικά τον τελευταίο λόγο μιας που Δήμος θα ενώσει το έργο με τον βιολογικό.
Επίσης στην κουβέντα που έγινε κάτοικοι και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου αναφέρθηκαν σε προβλήματα του χωριού όπως: τα σκουπίδια, τα σκουπίδια, τα σκουπίδια. (Ο καθαρισμός των δρόμων κ.α.)
Αν λησμόνησα κάτι, γράψτε το. 

6 σχόλια:

  1. Αυτό που πρέπει να γραφτεί Boul boul είναι ότι την Κυριακή το βράδυ, ΚΑΠΟΙΟΙ από το πάνω χωριό, έριξαν βρώμικα λύματα μέσα στο ήδη υπάρχον αποχετευτικό με αποτέλεσμα να φράξει τελείως κάτω από της "Σοφίτσας". Να πλημμυρίσει ο δρόμος βρωμόνερα και όλο το χωριό βρωμούσε σαν βόθρος. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το περίμενα, είχε γίνει και πέρσι. Μόλις αδειάσει ο κάτω μαχαλάς τα αμολάνε. Καταλαβαίνω πως θα είναι έξω από το σπίτι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...τα σκουπίδια ξεχάσατε.
    (σσσσσσουτ μην μας ακούσει κανείς και είμαστε ολοι υπεύθυνοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολλη εχομε να ΠΟΎΜΕ κατη ΕΜΗΣ στο κάτω χοργιο δεν εχομε ιποστηριξη απο τους αλους τους χοργιανους ένα δρόμο προσραθουμε να κάνουμε και κανένας δεν γραφή τίποτα για αφτο το εργω

    ΑπάντησηΔιαγραφή