Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Παραμονή της Παναγίας

Σα να έπεσε ο αέρας, δεν τολμώ να πω "έπεσε ο αέρας" διότι ο Αίολος είναι θεός απρόβλεπτος. Παραμονή της Παναγίας, σχεδόν όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή. Ο χορός του συλλόγου θα γίνει αύριο και για μια ακόμη φορά θ' ανταμώσουμε όλοι μαζί συγχωριανοί και πολλοί φίλου μας. Το αντάμωμα είναι το ζητούμενο, όλα τ' άλλα είναι ασήμαντα. Ο σύλλογος, που είμαστε όλοι οι Λειβαδινοί αλλά και όσοι αγαπούν τα Λειβάδια μας περιμένει αύριο για το κλασικό καλοκαιρινό γλέντι. Θα περάσουμε καλά. Η σκληρή πραγματικότητα θα μας βρει τις προσεχείς μέρες, του επόμενους μήνες. Ας διασκεδάσουμε λοιπόν. Η ζωή είναι μικρή.
The Three Tenors - Libiamo Ne' Lieti Calici

Ο Σύλλογος Λειβαδίων σας προσκαλεί την Πέμπτη 15 Αυγούστου, στις 21:30, στην Ετήσια Χοροεσπερίδα του, στο κέντρο "Υδρούσα", (κτήμα Βούλγαρη), στη Μεσαριά, με την Τηνιακή κομπανία του Χρήστου Φιοράντη και με το βιολί του Βαγγέλη Λουσίδη. Είσοδος 10 € Για κρατήσεις θέσεων στα: 6978279065 & 6977183685.

3 σχόλια:

  1. Πάμε για Παραπόρτι σήμερα, YES
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!!ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΗ???????????????????????ραντεβου αυριο βραδυ στον χορο μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!!ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΗ???????????????????????ραντεβου αυριο βραδυ στον χορο μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή