Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Καιρός: Ανδριώτικος



















Κλασικός καιρός, τα σύννεφα τρέχουν από τις Στενιές προς τις Μαινήτες, φυσάει και όσοι ξύπνησαν νωρίς δεν είχαν να ψήσουν τον καφέ τους διότι είχε δυο ώρες διακοπή ρεύματος.
Καλό μήνα να έχουμε, καλά μπάνια, καλά σύκα. Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου μόλις ξεκίνησε το ταξίδι του σε παραλίες και μπαράκια. Να είμαστε καλά... και προσοχή στις λιλιγγές (μέλισσες)

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα καλο μηνα να εχουμε.
    Νομίζω οτι οι λιλικγες ειναι ξαδέρφες των μελισσών και πολύ πιο άγριες......
    Αν έχεις λιλιγκες αφεντικό καίγε λιγο καφέ μου είπαν πως η μυρωδιά του δεν τους αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα!
    Αυτός είναι ο Ανδριώτικος Αύγουστος με το μελτέμι του και τα πρωινά σύννεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγωδία: Έκανε βουτιά θανάτου από το Superferry II και πνίγηκε ανοιχτά της Άνδρου
    Ένας ηλικιωμένος έχασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης τη ζωή του όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπεσε στη θάλασσα από το επιβατηγό πλοίο Superferry ΙΙ το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Τήνος – Άνδρος – Ραφήνα…
    Συγκεκριμένα, όταν το πλοίο, προερχόμενο από την Τήνο, βρισκόταν στα ανοιχτά του Μπατσί της Άνδρου, ένας νεαρός επιβάτης που καθόταν στο κατάστρωμα του πλοίου είδε τη σορό του άτυχου άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα σε μικρή απόσταση από το καράβι.

    Ο νεαρός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο topontiki.gr, αρχικά δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει ότι υπήρχε άνθρωπος στη θάλασσα καθώς το κύμα αναποδογύριζε το σώμα, με αποτέλεσμα να μην γίνεται εύκολα ορατό.

    Ωστόσο μετά από λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε, έσπευσε να ενημερώσει το προσωπικό του πλοίου, το οποίο τον οδήγησε στον καπετάνιο προκειμένου να βρεθούν οι συντεταγμένες και να ειδοποιηθούν οι Αρχές.

    Μετά από την άμεση κινητοποίηση του καπετάνιου και του πλοιάρχου του , το Λιμενικό της Άνδρου έστειλε αρχικά ένα ιδιωτικό σκάφος και στη συνέχεια ένα δικό του με αποτέλεσμα η σορός να βρεθεί και να ανασυρθεί από τη θάλασσα.

    Στα ρούχα του άτυχου άνδρα βρέθηκε μόνο το εισιτήριό του, ενώ διεξάγεται έρευνα και σχηματίζεται δικογραφία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της πτώσης του ηλικιωμένου από το πλοίο αλλά και για να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

    Πηγή: cyclades24.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλο μεσημερι και καλο μηνα να εχουμε.
    Ωραιος Ανδριωτικος καιρος,με το αερακι του,την δροσουλα του το βραδυ,μια χαρα,ας το απολαυσουμε οσο το εχουμε γιατι σε λιγες μερες παλι μεσα τα κεφαλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑ!!!ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΠΟΛΕΣ ΛΙΛΙΓΚΕΣ ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ Η ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΝΩ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή