Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ολοι σήμερα στο λιμάνι του Γαυρίου

Η παρουσία μας δημιουργεί τις εξελίξεις. Όλοι σήμερα στην απεργία 13/6 στο λιμάνι του Γαυρίου στις 9 π.μ. Έχουμε χρέος να αντιδράσουμε στην αυθαιρεσία.  Στην αυθαιρεσία της κυβέρνησης που πλήττει τη δημοκρατία, τους θεσμούς, την ελευθερία, την πολυφωνία.Να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και τα εργασιακά δικαιώματα. Σήμερα η ΕΡΤ αύριο εμείς!
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΔΡΟΥ
laikiepitropiandros

26 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ,ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ νομίζεις ότι το θέμα είναι το χρηματικό;γελαστηκες φίλε μου !!!
    Θα μας τα πάρουν και πάλι με τον νέα ερτ,ΝΕΡΙΤ. Το θέμα είναι το "Σήμερα η ΕΡΤ αύριο εμείς",εσυ,το παιδί σου.
    ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΑΝΔΡΙΏΤΗ ΠΟΥ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΣΕ ΌΤΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΎΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το Χαράτσι της ερτ μέσω δεη δεν πάει στην ερτ αλλά αλλού...
    Ξυπνάτε όσο είναι καιρός!!!
    σταματήστε να χαίρεστε με την λύπη του άλλου...
    τι χαιρεκακία είναι αυτή;;;;
    όλοι έχουμε χάσει είτε λίγα είτε πολλά
    οι κυβερνήσεις τον τελευταίο καιρό πέτυχαν τη διαίρεση του λαόυ γιατί:διαίρει και βασίλευε...καθόλου τυχαία η φράση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομίζω να χαρακτηρίζεται κάποιος χαιρέκακος όταν λέει την αλήθεια. Όλοι εκεί μέσα οι βολεμένοι έτρωγαν με "χρυσά κουτάλια". Είχαν αναρωτηθεί για το αύριο των απολυμένων του ιδιωτικού τομέα,για το συνταξιούχο,για την αβεβαιότητα των εργαζομένων που δεν απολαμβάνουν την ηρεμία της μονιμότητας? Στο κάτω κάτω σιγά που στην Ελλάδα έβλεπε κανείς ποτέ κρατικό κανάλι όλοι είναι συνδρομητές της NOVA και OTE TV. Αυτή είναι η αλήθεια και τώρα οι ειδήμωνες αμέσως διακρίνατε μίση και πάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO DIMOSIO INE GIA TOUS ANTHROU POU THELOUN NA DOULEVOUN ALI GIA AFTOUS GIAFTO SIMARA IPOFEROUN AFTI POU EFAGAN OLLY TI ZOITOUS STHN THALASA GIA TRONE H DIMOSIY POU GIA MIA THESI INE 4 o ENA doulevi KE I ALI KANOUN VOLTA KLISANE TO DIAMANDI MAS POU O ONASI S THN DOULEVE ME1200atoma KE OTAN EGINE DIMOSIA 6500 ke 1000 part time. MIN GRAFETE OTI SAS SIFERI ALA TO SOSTO TO ERT ME 80O ATOMA ITA MIA XARA ALLA OPIOS ZITA TAPOLA XANI KAI TA LIGA PETASTIKA GIA AFTOUS POU DEN SINFONOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κίνηση Σαμαρά και το κλείσιμο της ΕΡΤ επειδή μου φαίνεται παράλογη και δεν μπορώ να εξηγήσω την λογική μου, σκέφτομαι πως ο Σαμαράς ή έχει κάνει μια κίνηση τύπου Γιωργακη: "θέλω-να-κάνω-δημοψήφισμα-για φύγω" δηλαδή κάτι χαζό για να βρει πάτημα και να την κάνει ή αν περάσει αυτός ο τσαμπουκάς να είναι απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Δεν κλείνεις όμως το εθνικό δίκτυο όταν είσαι σ' αυτή την άκρη της γης, όταν υπάρχουν τόσες γεωγραφικές ιδιαιτερότητες, άπειρα νησιά, βουνά, λαγκάδια που μόνο η ΕΡΤ ήταν παρούσα. Εθνικά δεν στέκει.
    Λυπάμαι που τούτοι εδώ οι πολιτικοί θέλουν να κυβερνήσουν για κανένα χρόνο, ίσα-ίσα για να γραφτεί το όνομα του στην βίβλιο των κυβερνώντων, μπορεί να τελειώνει και η αποστολή τους. Που να ξέρουμε όμως. Από μια μικρή τρυπούλα βλέπουμε, από μια χαραμάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα μπορούσε να κλείσει 2 από τα 4 μεγάλα κανάλια που έχει η ΕΡΤ, αν ήθελε να περικόψει τον δεινόσαυρο ΕΡΤ, θα μπορούσε να απολύσει, θα μπορούσε να κάνει διάφορα. Αλλά το κράτος αποδεικνύεται πολύ σκληρός εργοδότης. Πολύ πιο σκληρός από χιλιάδες εργοδότες που πετσοκόβουν τις επιχειρήσεις τους και πετούν στο δρόμο χιλιάδες ανθρώπους. Το κράτος δια χειρός Σαμαρά μονοκοντυλιά "έσβησε" 2600 ανθρώπους (και όλους που έμμεσα είχαν σχέση εργασιακή με την ΕΡΤ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν θα του "βγει" θα μάθουμε αργότερα... αυτό που ξέρω να πω είναι πως δεν μ' αφήνουν ούτε μια χαραμάδα αισιοδοξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και έχουμε και το βούρλο την Ρεμπούση να λέει: "δεν υπάρχει Ζαλογγος"
    Κάθε λαός χρειάζεται τους μύθους του γιατί τον νανουρίζουν γλυκά τα βράδια. Δηλαδή αν η Ρεμπούση ήταν επιστήμων εντομολόγος θα μας ανακοίνωνε τα επιστημονικά της ευρήματα για τα κολεόπτερα; @κατα επιστήμων είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήταν το πεντάλεπτο μια-στις-τόσες-της Boul_boul
    καλή σας μέρα. Αύριο γάμος γίνεται... φαούδι παντρεύεται, η ώρα η καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα και καλό χειμώνα, γιατί για καλοκαίρι δεν το λες. Μαυρίλα, βροχή και ψύχρα, τι άλλο πια θα κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδια αφου εδιναν στο Λυριτζη και στον Οικονομου 364.000 τον χρονο επι Ν.Δ αυτα,τι κλαινε σαν τις μωρες παρθενες;Αφου πρασινοι και μπλε βαζανε απο πορτες κλειδαροτρυπες φεγγιτες,τους δικους τους στην ερτ για ψηφαλακια,τι να λεμε.Τα ιδια δεν εχουν γινει και στους δημους;ξερετε πολλους που εχουν μπει με εξετασεις;ολοι παραθυρατοι ειναι,και οι πιο πολλοι εκει στον Δημο Ανδρου αρακτοι ολη μερα μιλω για ολα τα διαμερισματα του δημου,και απο εξυπηρετηση;μια γλωσσα λες και μιλουν σε υποτακτικους.τι να λεμε λοιπον;ποσοι χρειαζονται στον Δημο Ανδρου; ποσους εχει;ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ για τα διαφορα π.χ προγραμμα life;καπως ετσι γινονταν στην ΕΡΤ,και αντι να βγαλουν τους παραθυρατους την κλεινουμε και την ξαναανοιγουμε με .....καθαρως γαλαζιους μηπως κανω λαθος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο ιδιωτικος τομεασ εχει γονατισει εδω και 3 χρονια.εχουν χασει την δουλεια τους και την χανουν καθημερινα και κανενας δεν ασχοληθηκε.μολις αγγειξουμε δημοσιο υπαλληλο γινετε χαμος!!γιατι??εμενα παντως μου αρεσει πολυ η τηλεοραση χωρις τους δημοσιογραφους,με τα γουρλομενα ματια που χτυπιουνται καθε πρωι για το συμφερον του κοσμου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. STHN ANDRO EXOME ARKETOUS POU EKMEETALAVOUNTE TO SISTIMA XORIS NA LEME ONOMATA TOUS XERETE GIA NA GINI MIA DOULIA GINETE ME PION XERO H ME FAKELAKI KAI PIO POLY INE TOSO APOSXOLIMENI ME ALA ASXETA OPOS ENAS APO AFTOUS INE GIATROS POLITIKOS POU POTE DEN PATAI STO DIMARXIO KE NIKIAZOMENA AME . KANE KAI ALIOS. MA TI LEO OLO KOUTAMARES SIGNOMI.ZITAO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αισθάνομαι οτι ειμαστε σε ενα λαβύρινθο και δεν μπορούμε να βγούμε και οποιος το παιξει αρχηγός κόβει και απο κάτι μπας ανοίξει δρόμος,ομως διέξοδος δεν φαινεται και μπαίνει άλλος μπροστάρης μπας και τον βρει αυτός, αλλά μάταια.....και όλο μπερδευόμαστε και κατηγορούμαι ο ενας τον άλλον και όλοι εχουμε τα δικια μας και ολοι προσπαθούμε στο κατω -κατω να επιβιώσουμε....
    Το μεγάλο θέμα ειναι οτι δεν υπάρχουν πια μπροστάρηδες και ειμαστε ερμαια και ευκολόπιστοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΕΡΤ ΕΓΙΝΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ,ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειμαστε υπερβολικοι σε ολσ Αλλοδαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ειμαστε υπερβολικοι σε ολσ Αλλοδαπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. XORIS ERT KATASTRAFIKAME ORE MIALA ALAXE STATHMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΟ SNN ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 900 ΑΤΟΜΑ,ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1562!!ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ BOYL BOUL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. lathos itan 2650 oxi 1500 ma den theloun na to doun apistrfto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11.43,Δύσκολη η ελληνική ορθογραφία,έτσι φίλε ανώνυμε;στο δημοτικό τι σ έμαθε η δασκάλα σου;;γράφτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ,γαμώτο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. BOUL-BOUL,παράκληση όποιος δεν γράφει ΕΛΛΗΝΙΚΑ να τον σβύνεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 國起始改用公曆,但係新年多數係話農曆曆法,而公曆多數叫元旦。新年對中國人來話係好重要嗰節日。傳統來話,艮個節係由正月初一到正月十五過完。

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΠΙΟΣ ΙΠΑΓΕΤΕ ΣΑΙ ΣΗΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΙΤΑΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΠΑΝΕ ΆΦΤΑ ΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ ΑΦΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΈΣΟΝ ΘΕΊΟ ΣΕ ΚΟΡΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή