Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η Ανδρος είναι μόδα

Η Μοσχούλα Βούλγαρη πήγε σήμερα στο Golden Hall, πήρε φυλλάδια, μίλησε, είδε... Η Ανδρος είναι μόδα. Η Ανδρος δεν είναι μόνο ένα νησί, η Ανδρος είναι στεριά, είναι νησί, είναι καράβι. Η Ανδρος είναι καράβι. Ενα καράβι στο Αιγαίο... κάτω από την Εύβοια, πάνω από την Τήνο, πάνω, κάτω, πιο πέρα... παντού. Η Ανδρος πάντα ήταν παντού, παντού... σ' όλο τον κόσμο. Η έκθεση στο goldenhall θα διαρκέσει έως και 1η Ιουνίου. (στο κέντρο της φωτογραφίας, ένα αμυγδαλωτό!!! καημός γλυκός)

3 σχόλια:

  1. Ωραία φωτογραφία,όμορφα λόγια. Ναι αυτή είναι η Άνδρος της Ελλάδας, του Αιγαίου πελάγους,των Κυκλάδων. Με τα αμυγδαλωτά, τα καλτσούνια, τα παστιτσάκια,το παμπιλόνι, τη σουμάδα,τη φουρτάλια........ Η Άνδρος των μουσείων,της Καιρείου βιβλιοθήκης, των μοναστηριών,των ανεμόμυλων-νερόμυλων,των τρεχούμενων νερών,του αέρα, της γαλάζιας θάλασσας........ Η Ανδρος της καρδιάς μας,της ψυχής μας. Αυτή είναι η Άνδρος που φιλοξενεί για λίγες ημέρες το Golden Hall. Αυτή είναι η Άνδρος μας, με αυτά και άλλα τόσα, που κάνει περήφανους όλους εμάς τους Αντριώτες σ'όλα τα μήκη και πλάτη τούτης της γης. ΒΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια καλημέρα από την Άνδρο που ΝΑΙ είναι μόδα και άργησε πολύ να αναδείξει τις ομορφιές της και να αναγνωριστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα γλυκά,τα μοναστήρια οι νερόμυλοι,κ.λ.π.Κανένα ελικόπτρερο,για μεταφορά ασθενών, που απέκτησε ο γειτονικός δήμος Τήνου,υπάρχει περίπτωση να αποκτήσει και της Άνδρου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή