Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός

Προκήρυξη Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Φορέας διοργάνωσης: Ο Πανανδριακός Αναπτυξιακός Όμιλος: Οι φίλοι της ‘Ανδρου. Σκοπός: Η με λογοτεχνικό τρόπο προβολή του νησιού της Άνδρου.
Θέμα: Άνδρος: Το αφρoλουσμένο Κυκλαδονήσι του Γραιγολεβάντε.
Προβολή: Ο διαγωνισμός προβάλλεται με όλα τα μέσα επικοινωνίας ( Μ.Μ.Ε, Internet, Επιστολές, Ενημερωτικά έντυπα, Προσωπικά, κλπ)
Οροι του διαγωνισμού Συμμετοχή: Συμμετέχουν οι επιθυμούντες ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, γραμματικών γνώσεων, εθνικότητας κλπ. Είδος: Όλα τα είδη του γραπτού λόγου. Γλώσσα: Η καθομιλουμένη Ελληνική. Περιορισμοί:Το κείμενο του πεζού λόγου δεν πρέπει να υπερβαίνει τις χίλιες ( 1000 ) λέξεις και του ποιητικού λόγου τις διακόσιες ( 200 ) λέξεις. Παραλήπτης: Τα κείμενα υποβάλλονται σε δύο -2-αντίτυπα, καθαρογραμμένα σε Η/Υ, στην Κριτική Επιτροπή και στη διεύθυνση: Δημήτριος Σπυρόπουλος, Ταχ. Θυρίδα 427, 19007 Μαραθώνας, με απλό ταχυδρομείο. Προθεσμία Υποβολής: Η 31η Οκτωβρίου 2013.
Βραβεύονται: Τα τρία πρώτα επιλεγόμενα κείμενα, από τα δύο βασικά είδη του λόγου Πεζό-Ποίηση. Βραβεία: Αντίγραφο της κεφαλής του Ερμή της Ανδρου, Διανυκτερεύσεις σε Ανδριακό ξενοδοχείο, Βιβλία λογοτεχνίας, Παραδοσιακά ανδριώτικα προϊόντα, κλπ.
Η Κριτική Επιτροπή είναι 7-μελής και πρόεδρός της είναι ο εκπρόσωπος του Ομίλου, Δημήτριος Σπυρόπουλος. Περάτωση διαγωνισμού: 31 Δεκεμβρίου 2013. Βράβευση: Περίοδος της Αποκριάς του 2014.Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον εκπρόσωπο του Ομίλου, Σπυρόπουλο Δημήτριο, Μαθηματικό-Λογοτέχνη τηλ. 6973234983 και Μιχάλη Χαλά, Συγγραφέα τηλ. 2105737107

Δεν υπάρχουν σχόλια: