Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Οι κύκλοι της Εμπορικής Ναυτιλίας: Ιστορία και Προοπτικές

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ανδρίων Επιστημόνων έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε εκδήλωση με θέμα: «Οι κύκλοι της Εμπορικής Ναυτιλίας: Ιστορία και Προοπτικές» την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013, ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λεωφ. Συγγρού 387
Πρόγραμμα
18:00 Χαιρετισμός του κ. Λεωνίδα Δημητριάδη- Ευγενίδη, Προέδρου του Ιδρύματος Ευγενίδου
18:15 Α’ Συνεδρία: «Αιτίες και φύση των ναυτιλιακών κρίσεων» Συντονιστής: Γιώργος Σκορδίλης, Δημοσιογράφος, «TheSeaNation»
Φίλιππος Μπεγλέρης, PhD Μηχανολογίας, Arion Shipping Ltd: «Ναυτιλιακός κύκλος: Μύθοι και Αλήθειες»
Λασκαρίνα Καρασταμάτη, Δικηγόρος, Eletson Corporation: «Η Ναυτιλία ξέρει να ζει με τις κρίσεις»
Ζαχαρίας Δεμαθάς, Οικονομολόγος, πρ. Επίκουρος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου: «Η εξελισσόμενη κρίση & οι επιπτώσεις της στην Ελλάδα»
19:15 Β’ Συνεδρία: «Η σημερινή συγκυρία και το μέλλον της ελληνικής ναυτιλίας» Συντονιστής: Λάμπρος Καραγιώργος, Δημοσιογράφος, «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»
Γεώργιος Σύμπουρας, Master Πληροφορικής, Karlog Shipping «Τα προβλήματα της ελληνικής ναυτιλίας και οι προοπτικές εξόδου από την κρίση»
Χαρίλαος Χαζάπης, Μηχανολόγος-Μηχανικός ΕΜΠ, JME Navigation «Επισκευαστική ζώνη Πειραιά: Τέλος εποχής»
Ευάγγελος Μαγείρου, Καθηγητής Επιχειρησιακής Έρευνας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών «Η κρίση της Ναυτιλίας: Συγκυρίες, Αλλαγές και Επιπτώσεις»
19:15-19:30 Διάλειμμα
19:30 Συζήτηση με τη συμμετοχή όλων των ομιλητών. Συντονιστής: Σπύρος Μπαφαλούκος, Πρόεδρος της «Εταιρείας Ανδρίων Επιστημόνων»