Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Των Ήχων ΠανσπερμίαΗ Θεατρική Εταιρεία Πόλις, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού, παρουσιάζει τη μουσικό - θεατρική παράσταση: Των Ήχων Πανσπερμία – κείμενα Ανδρέα Εμπειρίκου.
Στο σαλόνι του Άγγελου και της Λητώς Κατακουζηνού, στέκι του Ανδρέα Εμπειρίκου, η παράσταση Των ήχων πανσπερμία αφηγείται την ιστορία ενός ευφάνταστου ψυχαναλυτή που χρησιμοποιεί ανορθόδοξες (για την εποχή) μεθόδους ψυχοθεραπείας, για να οδηγήσει μία εξίσου ευφάνταστη γυναίκα σε μια αποκάλυψη-εκμυστήρευση σκέψεων, ονείρων, φαντασιώσεων. Η έκθεση, η αποκάλυψη, η εκμυστήρευση δεν μπορεί παρά να είναι αμοιβαία. Η διαδικασία οδηγεί, ψυχαναλυτή και ψυχαναλυόμενη σ’ ένα κοινό όραμα για τον κόσμο, αφήνοντας ανοιχτή την ερώτηση: Μπορούμε τελικά να διεκδικήσουμε και να κτίσουμε έναν κόσμο δικαιοσύνης, αθωότητας, ευδαιμονίας και αγάπης; Περισσότερα: katakouzenos.gr Δείτε το βίντεο εδώ
Χώρος: Οικία Άγγελου και Λητώς Κατακουζηνού (Λ.Αμαλίας 4 – 5ος όροφος) Από τις 22 Μαρτίου έως  21 Απριλίου, Παρασκευή-Σάββατο- Κυριακή στις 21:15. Τ: 6979655359 – Απαραίτητη η κράτηση θέσεων, Τιμή: 10 ευρώ. Διάρκεια: 60 λεπτά.