Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο καυγάς για το πάπλωμα

... και το πάπλωμα είναι παχύ-παχύ, το σχέδιο απλό: στην αρχή ανεβάζεις την τιμή του πετρελαίου στα ύψη, έτσι γίνεται η γραμμή Ραφήνας - Ανδρου άγονη γραμμή. Πάει κάποιος στο νησί την Τρίτη και περιμένει να περάσει το βαπόρι για να επιστρέψει, αλλά αυτό δεν έχει συμασία. Γίνεται μια ολική επιστροφή στη δεκαετία του '60, έχεις ξεφτίσει δηλαδή το πάπλωμα και φυσικά σε τιμή ξεφτίλα το πουλάς γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία. Απλά πράγματα;
Ακτοπλοΐα: Προ των πυλών ξένα επενδυτικά funds

• Με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών ανακαλείται η απόφαση για το κλείσιμο των Εφοριών στην Πάρο, στη Θήρα και στη Μύκονο. Διαβάστε στο http://laikiepitropiandros.wordpress.com/

22 σχόλια:

  1. το παπλωμα ειναι δανεικο!και εχει αρχισει να μυριζει απο μουχλα...
    μη παραμυθιαζομαστε!


    και κατι αλλο!στην προηγουμενη αναρτηση διεκρινα ενοχληση για το "φαγωμα"σχετικα με την εορτη των Θεοφανειων και αν επεσε ο σταυρος στην Αγια Θαλασσινη!
    να ξεκαθαρισω οτι εγω προσωπικα σκοτιστηκα ΑΝ επεσε και ΑΝ οι παπαδες φοβουμενοι μη βρεξουν το καλιμαυκι εριξαν στον κουβα της καθαριστριας του ναου τον Σταυρο!ο δικος μου ο Σταυρος δεν εχει τετοιες αναγκες..μιλησα (οχο μονο εγω αλλα και αλλοι)στην κινηματογραφικη λεσχη και υπερασπιστηκα αυτο που οι περισσοτεροι λετε ιστορια,παραδοσεις,θρησκευτικα δρωμενα που ενωνουν και κρατουν ακομα την Ελλαδα μαζι!
    ενοχλειστε και θελετε να μιλαμε (ΜΙΛΑΤΕ)μονο για τον καιρο,τα φαγια και το χιονι παω πασο!
    γι αυτο και δεν εγινε εδω μεσα ο σχολιασμος...αλλου εγινε!
    αυτα γιατι ειλικρινα δεν βγαζω ακρη....βρεθηκα να υπερασπιζομαι οσια και ιερα που για μενα ειναι μικρης σημασιας μπροστα στα σημερινα προβληματα ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ και εγινε θεμα...τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    Βρε Καψοραχη μου ας μηv τα ισοπεδωvουμε ολα πια.
    Δεv επεσε ο σταυρος στοv κουβα της καθαριστριας,στηv κολυμπηθρα επεσε οπως πεφτει σε ολες τις εκκλησιες που δεv εχουv προσβαση σε θαλασσα ,λιμvη,ποταμι,η δεv ξερω τι αλλο!!!!!
    Και εvταξει πειραξε κοσμο ολο αυτο αλλα ας μηv ειμαστε υπερβολικοι,ο καιρος εκειvη τηv ημερα ηταv ασχημος.

    Οσο για το οτι μιλαμε εδω μεσα για τοv καιρο,για τα φαγητα και για το χιοvι,δεv ειvαι γιατι εvοχλουμαστε ,ειvαι γιατι εδω μεσα εγω τουλαχιστοv μπαιvω για vα μαθω τα vεα σας,για vα γελασω,vα χαρω ,που εχουμε καταφερει vα φτιαξουμε(το αφεvτικο πρωτα και μετα εμεις οι υπολοιποι)εvα υπεροχο blog που γιvεται συχvα θεμα συζητησης!!!!
    Αv θελω vα προβληματιστω μπαιvω σε αλλες σελιδες και σε αλλα blog.


    Και για vα μηv ξεχvαω και τηv τεχvη μου εδω βρεχει και φυσαει,τα χιοvια ελιωσαv και παμε για αλλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καψοράχη βρε κοπέλα μου ποιος σου ζήτησε να υπερασπιστείς όσια και ιερά; Αν βαρέθηκες σταμάτα να σχολιάζεις εδώ, πήγαινε κάπου άλλου που υπάρχει "παρέα" κοντά στα ενδιαφέροντα σου. Εγώ πάντως σε θέλω και εδώ. Σκέψου πάντως μήπως τσακώνεσαι μόνη σου...

    Εμένα με ενδιαφέρει "τι καιρό κάνει στην Ανδρο" Είναι η πρώτη ερώτηση που κάνω όταν τηλεφωνώ στην... Ανδρο. Συμφωνώ απόλυτα με την Ασύστατη.

    Καψοράχη, αν γράψεις κανένα κατεβατό δυστυχώς θα σου απαντήσω το βράδυ, εχω πολύ δουλειά. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παvτα η Αvδρος ηταv αγοvη γραμμη(τοv λογο δεv τοv ξερω),γι'αυτο και τα εισητηρια κοστιζουv τοσο ακριβα για εvα ταξιδι 2 ωρωv.
    Τωρα που αvεβηκε η τιμη του πετρελαιου,δεv πληρωvοvται οι vαυτικοι,δεv υπαρχει η απαραιτητη κιvηση ωστε vα βγαζει το πλοιο τα"σπασμεvα"βρηκαv ευκαιρια vα κοψουv τα δρομολογια.
    θα πρεπει vα τους πουμε και ευχαριστω που δεv μας αφησαv με εvα πλοιο 2 φορες τηv εβδομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ!!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟΣ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΦΑΚΕΣ,ΦΕΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΛΙΤΣΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο/Η καψοραχη είπε...
    βρε αφεντικο!τσακωνομαι στην κινηματογραφικη λεσχη για παρτι σου και δεν λες κουβεντα! χι χι χι!!

    ακου ο παπας δεν ειναι σουπερ πουμα!!ας ηταν κανας Βρουτσης εκει και θα εβλεπες το ρασο να ανεμιζει ισα κατω την Αγια θαλασσινη σφαιρα!

    9 Ιανουαρίου 2013 11:35 μ.μ.



    Που εγιvε σχολιασμος ειπαμε?Αλλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω σήμερα πάντως εχω γιουβάρλακος με παντζάρια σαλάτα.
    Και ευτυχώς έβγαλε ήλιο γιατι με αυτη τη μουντάδα που ειχε το πρωι ειχα πολυ μα παρα πολυ μουντή διάθεση....
    αλλα ο ήλιος ολα τα φτιάχνει....
    Παω να συνεχίσω τις άχαρες δουλειές μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ COMPUTER

    Οταν πλημμύριζε ο Νείλος στην Αρχαία Αίγυπτο, οι αγρότες που είχαν χωράφια δίπλα στο ποτάμι έχαναν τα όρια τους. Όταν βρέθηκε εκεί ο Θαλής ο Μιλήσιος να μετρήσει την μεγάλη πυραμίδα από την σκιά της, του ανέθεσαν να βρει έναν τρόπο έτσι ώστε μετά την άμπωτη να μπορούν να ξαναβρούν οι Αιγύπτιοι αγρότες τα όρια των χωραφιών τους. Ο Θαλής έβαλε πασσάλους ανά τακτά διαστήματα στην άκρη του ποταμού κατά μήκος της ακτής. Από κάθε πάσσαλο έδεσε μακριά σχοινιά προς τα έξω, προς τα χωράφια, δηλαδή κάθετα σε διεύθυνση προς τον ποταμό. Τα σχοινιά κατά μήκος τους, ανάλογα με τις αποστάσεις έφεραν κόμβους!!! Με την βοήθεια των κόμβων μέτρησε ακριβώς τα σύνορα του κάθε αγρού αφού είχε σταθερή απόσταση από τον ποταμό. Η μέθοδος αυτή, του να υπολογίζεις δηλαδή με ακρίβεια, ονομάστηκεκομβέω. (υπολογίζω, μετρώ ακριβώς με την βοήθεια κόμβων.) Αργότερα το πήραν οι Λατίνοι όπου όσοι ήξεραν να εκτελούν μαθηματικές ή αριθμητικές πράξεις, το φώναζαν δυνατά (εξού κομπασμός), και ο υπολογισμός σε αυτούς έγινε combaso, ή compasso (Υπάρχει και σήμερα όργανο στη ναυσιπλοΐα για υπολογισμό της πορείας του πλοίου κλπ). Έκτoτε το μετρώ ή υπολογίζω με ακρίβειαcompaso => computer. Αγγλικά άραγε πως λέγεται το computer; Γιατί Ελληνικά ξέρουμε.
    Μου το έστειλαν με e-mail....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ Α Ν Δ Ρ Ο ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕΣ ΜΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ¨ΑΦΕΝΤΙΚΟ¨.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΙΑ ΚΟΡΘΙΑΝΗ ΒΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AKOMA EXOYME KOYRAMPIEDES KAI MELOMAKARONA DHMHTRH!!!TI KANEI TO EGGONAKI SOY???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.plektani.gr/2013/01/blog-post_4814.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6ctuFvfHEcM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ALLODAPI mia xara einai o egonos, den ton xorteno .
    se efxaristo nase kala,filia sto pera xorio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα, φοβερο το βιντεο με το χταποδι. Στη Μυκονο εριξε ο παπας τον Σταυρο και... επιασε χταποδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΧ ευχαριστω για τα καλα λογια, ευχαριστω που διαβαζεις το μπλογκ. Να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα από την Άνδρο που συνεχίζει και είναι μ'ένα βαπόρι και άγνωστο πότε θα μπει το S.Ferry. Άντε να μπεις σε αυτό το βαπόρι με 7-8 Νοτιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα.
    Απο οτι ακουσα Γαρυφαλλια τηv Δευτερα 14/1 θα μπει το super.
    Αλλα vα σου πω τηv αληθεια με 7 vοτια δε μπαιvω σε καvεvα παρα μοvο αv ειvαι μεγαααλη αvαγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακάρι Ασύστατη να μπει στις 14 γιατί το λιμεναρχείο είπε για τέλη Φεβρουαρίου και απελπίστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή