Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Κοπή πίτας 2013 στα Λειβάδια

Φωτογραφία: Loukisas Evangelos

12 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ!!!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ,ΑΣΤΕΙΑ,ΓΕΛΙΟ,ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και του χρονου.
    Ποιος κέρδισε το φλουρί και τι ηταν το δωρο?
    Πες τα όλα Αλλοδαπή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΩΡΑ ΕΙΧΑΝ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και του χρονου να ειστε ολοι καλα.αν και δεν ερχομε η σκεψη μου ειναι εκει.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να πω οτι ήταν πλήρεις.....μου έμεινα απορίες......ποια ήταν αυτή που δεν ξέρεις,ποια ήταν τα δώρα.....έχω απορίες ακόμα.......χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
    Σας περιμένουμε με χαρα να σας δούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τις απορίες σας αναφέρω ότι κόπηκαν δυο πίτες.Τα δώρα ήταν ένα στυλο παρέκει σε ωραία θήκη που το πήρε η Ουρανια και το άλλο ήταν επιτραπέζια ρολόι απο κασιτερο και το πήρε ο Θεολόγος. Ατομα πάνω απο 70 χωρίς τα παιδιά.Αντε και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο/Η Ανώνυμος ευχαριστούμε για τις πληροφορίες,αλλα αφου γράφεις που γράφεις βάλε ενα όνομα ,αυτο το "ανώνυμος" δεν το αντέχω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να βάλεις όνομα θέλει διαδικασίες τις οποίες δεν γνωρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κουτρουλο τα εμαθες ολα??παλι ομωσ εχεις μια απορια,το ονομα του ανωνυμου!!!το αφεντικο που ειναι??πως και δεν εχει κανει κανενα σχολιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχααχχαχα,να σε πειράξω προσπάθησα Αλλοδαπή αλλά δεν ήσουν εδω .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή