Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κινηματογραφική λέσχη Ανδρου

Μετά την συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ξεκινάμε τη χειμερινή μας λειτουργία, καταρχήν καλωσορίζοντας, τον Παντελή Βούλγαρη, την Ιωάννα Καρυστιάνη και την ομάδα των συνεργατών τους, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11.00' το πρωί, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Χώρας.  Σε ένα ανοικτό κάλεσμα προς την Ανδριακή κοινωνία, θα παρουσιάσουν  το νέο τους κινηματογραφικό πόνημα, τη μεταφορά του βιβλίου της Ιωάννας "Μικρά Αγγλία" στη μεγάλη οθόνη. Οι άνθρωποι της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου, θα σταθούμε στο πλευρό τους σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια που αναμένεται να ταξιδέψει και να κοινωνήσει μνήμες, ιστορία και ιδιαιτερότητες της Άνδρου.
Η πρώτη μας προβολή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 20.30' με την ταινία "Κοτόπουλο με δαμάσκηνα" και θα επαναληφθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου την ίδια ώρα.
Μια έκπληξη επιφυλάσσουμε στους θεατές μας, καθώς κοντά μας το Σάββατο 24/11 θα βρίσκεται ο πιανίστας Σταύρος Κωττάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει κινηματογραφικά μουσικά κομμάτια λίγο πριν την προβολή. Ελάτε κοντά μας αυτό το χειμώνα να λειτουργήσουμε μαζί την Κινηματογραφική Λέσχη της Άνδρου. Με αφορμή τις ποιοτικές προβολές, το ρακί και τα κεράσματα του καθενός μας, τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, ας λειτουργήσουν οι προβολές της Λέσχης  σαν ένας "τόπος" συνάντησης και μοιρασιάς. Περισσότερα στο androsfilm.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: