Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Χωρίς φρένα(ς)

Με αφορμή το χθεσινό ατύχημα στη Χίο, Τρείς νεκροί - 9 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα, ο Κωνσταντίνoς Γαλιάσος έστειλε το παρακάτω κείμενο: "Οταν εφτασα πριν μιά βδομάδα περίπου στην Ανδρο, οδηγώντας από το Γαύριο(Ν) προς το Μέσα Χωριό με προσπέρασε ενα "δικό" μας μικρό άσπρο λεωφορειάκι με κόσμο μέσα με ενα τρόπο που ξεπερνά τα ορια του επικινδυνου και ειναι καθαρά στην περιοχή του εγκληματικού Λίγα λεπτά αργότερα εκανε και διπλή η τριπλή προσπέραση σε κάποιους άλλους προπορευόμενους. Ο τύπος που οδηγούσε, επαγγελματικά υποθέτω, ειναι ενα ατύχημα που περιμένει να συμβεί. Στην Ανδρο..." Φυσικά όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών, κάποιοι οδηγούν λες και είναι σε πίστα συγκρουόμενων, ζωές χάνονται και σπίτια κλείνουν. Ανευθυνότητα από τους πολίτες, μη τήρηση των νόμων από τους αρμόδιους.
Ερωτήματα για τις συνθήκες του δυστυχήματος στη Χίο

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα, βέβαια ο καθένας μας έχει άπειρες παρόμοιες εμπειρίες από τρελά λεωφορεία, οχήματα αναξιόπιστα που μεταφέρουν κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πριν τρια χρονια στην μεγαλη ευθεια πηγαινοντας για Μπατσι εμεις με την μηχανη μας κοντεψαμε να σκοτωθουμε γιατι καποιος "γρηγορος μαγκας"απο απεναντι εκανε διπλη προσπεραση!
    το κακο στους δρομους εχει παραγινει και στην επαρχια που οι ντοπιοι "ξερουν" υποτιθεται τους δρομους ειναι ακομα χειροτερα!


    και κατι ακομα...τα ανασφαλιστα οχηματα που κυκλοφορουν σημερα εχουν τετραπλασιαστει!! μια χαρα "νοικοκυραιοι" αφηνουν ανασφαλιστο το αυτοκινητο γιατι δεν μπορουν να το πληρωσουν!ΟΚ σεβαστο και κατανοητο..αλλα γιατι το κυκλοφορουν?


    καλημερα παιδια και ευχομαι αυτα τα κακα νεα απο Χιο να ειναι μαθημα για ολους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετα απο τοση πολυλογια σας καληνυχτιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή