Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Πουλάκια είναι κι ας κελαηδούν


















... λαγοί είναι κι ας τρέχουν. Η σημερινή μέρα βέβαια μας φέρνει στη μνήμη, των πιο μεγάλων σε ηλικία, ένα άλλο πουλί που γεννιόταν από τη στάχτη του, αλλά κι αυτό όπως τόσα άλλα λίγο άντεξε... διότι σ' αυτό τον υπέροχο τόπο που ζούμε ο ήλιος κι ουρανός τα ορίζουν όλα. Ας βγούμε έξω λοιπόν, όλα θα γίνουν, όλα θα περάσουν. Εμείς να είμαστε καλά και να περάσουμε ένα όμορφο σαββατοκύριακο. (Alectoris για σένα η ανάρτηση, σκοποβολή σε κινούμενο στόχο) Η αρχική φωτογραφία είναι του Δημήτρη Χαλά.

Seven up τραγούδια εκείνης της εποχής, ακούστε εδώ
Διαβάστε: Charles Tilly, Δημοκρατία, Εκδόσεις: Gutenberg εδώ

9 σχόλια:

  1. AS ΑΝΟΙΞΩ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΟΡΟ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ,ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΚΕΛΑΙΔΟΥΝ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ,ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ,ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!!!ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΡΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ τι φτιάχνει αυτό το αφεντικό!!!!
    Καλημέρα,ήλιος,μερα για βόλτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αεροπορική εταιρεία Condor προσφέρει δωροεπιταγή 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει κράτηση για την Ελλάδα.

    H αεροπορική εταιρεία Condor αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της «πακέτο βοήθειας» προς την Ελλάδα, δίνοντας μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ σε κάθε πελάτη που κάνει μια κράτηση προς την Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να τονώσει το ενδιαφέρον και να αναστρέψει το συγκρατημένο κλίμα που υπάρχει στις κρατήσεις για τα ελληνικά νησιά........

    http://www.dw.de/dw/article/0,,15886073,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα. Πολύ ωραία η σημερινή ανάρτηση, ανοιξιάτικη. Αλλοδαπή ετοιμάζεσαι για μπάνιο? Γιατί κοντομάνικο μπλουζάκι δεν έχω φορέσει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πουλί που μένει ακίνητο είναι για να προλαβαίνει να γεμίσει ο Alectoris.
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για σήμερα κόβω το facebook, δεν θέλω να βλέπω τη φάτσα του Παπαδόπουλου να την μοστράρουν όλο χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΣΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ????ΩΡΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ!!!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρονια πολλα σε ολους!
    ενα ακομα Πασχα στο καταπρασινο νησακι μας περασε..ηταν ομορφα ηταν ηρεμα(παρα ηταν θα ελεγα!)ηταν γλυκα..ακομα και η βροχη ηταν ομορφη!
    και του χρονου....



    σε ολους εκεινους τους παιδικους φιλους που μπορει να μεγαλωσαμε να χαθηκαμε με μερικους να περπατησαμε σε αλλιωτικους δρομους και γειτονιες αλλα που οταν συναντιομαστε και κοιταζομαστε στα ματια ειναι ΟΛΑ ΕΚΕΙ σαν να μην περασε μια μερα θελω να πω ενα μεγαλο Σ'ΑΓΑΠΩ ...
    στην Φιλιτσα λοιπον στις δυο Ειρηνες στην Ελενιτσα στον Σταματακο μου στον Γιωργο (γωγωθακι)στον Λεωνιδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή