Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Όλοι μαζί ένα κουμούλι

Το βράδυ θα κόψουμε την πίτα μας, θα μαζευτούμε σε μια όμορφη αίθουσα ενός κλασικού ξενοδοχείου  στο Συντάγματα. Θα περάσουμε πολύ όμορφα, και παρ' όλο που ξέρω πως σας ζαλίζω θα το πω ακόμη μια φορά, μη μένετε μακριά από τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Έχουν ευεργετικές επιδράσεις στο ψυχισμό μας. Μας φτιάχνουν το κέφι! Είναι λίγες ώρες χαράς ανάμεσα στα δύσκολα που μας πολιορκούν. Έτσι όλοι μαζί, πότε σε μια εκδρομή, σε μια αίθουσα, σε μια ταβέρνα... ένα κουμούλι... να πειράζει ο ένας τον άλλον, να τσακωνόμαστε, να διαφωνούμε. Ωραία είναι! Σας το λέω εγώ που για πολλά χρόνια δεν πατούσα σε εκδήλωση... Καλή μας διασκέδαση λοιπόν! Το βραδάκι τα σπουδαία!

Το ότι δεν θα ξανάρθει ποτέ, αυτό είναι που κάνει τη ζωή τόσο γλυκιά. 
Emily Dickinson ( 1830-1886, Αμερικανίδα ποιήτρια)

11 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=2vvc1vKRLPo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ΓΙΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ)...

    http://www.youtube.com/watch?v=GajfNo4n0eU&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι πολύ καλός άνθρωπος! Πως μου ήρθε; μα να διαβάστε τις είχε πει ο Κεϊνς το 1931 στο BBC(αγόρασα το εικονογραφημένο οδηγό των ΝΕΩΝ)

    Κάθε φορά που αποταμιεύετε πέντε σελίνια (14 ευρω) ένας άνθρωπος χάνει τη δουλειά του για μια μέρα. Τα 5 σελίνια που αποταμιεύετε προσθέτουν στην ανεργία έναν άνθρωπο για μια μέρα και ούτω καθεξής, αναλογικά. Από την άλλη μεριά, κάθε φορά που αγοράζετε αγαθά, αυξάνετε την απασχόληση...

    Φυσικά τα ίδια είχε πει και ο Κάρολος...
    Λέω να βγω έξω... να βγάλω κάποιους από την ανεργία...

    χε, χε, χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους. Όσο έχετε λεφτά ψωνίζετε, γιατί μετά μόνο θα κοιτάμε. Και γιατί να τα κρύβομε εφόσον σε λίγο δεν θα έχουν αξία.
    Καλά να περάσετε απόψε στο Σύλλογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να μην το ματιασω...λεω να ερθω και εγω! μετα το επισκεπτηριο της εντατικης θα ερθω!!!

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΝΕΣ!!!!!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΛΙΓΟ!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΣΕΛΙΑΣΩ!!!!!ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΩ!!! ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!!!(Ο Βρουτσης θα την πληρωσει την νυφη!!!!θα του τσαλακωσω την μουρη του μπαμια!αν τολμησει να ερθει διοτι οι κοτες εχουν κρυφτει ολες!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δηλαδη εγω αφεντικο που δεν αποταμιευω παρα μονο ψωνιζω να εχω ησυχη την συνειδηση??? θα παω παραδεισο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά Καψοράχη σύμφωνα με τους Κεϊνς, Μάρξ...
    Δεν υπάρχουν επίσημοι προσκεκλημένοι.
    Μη γίνει σύγχυση το γράφω τόσες μέρες. Μπορεί να έρθει κάποιος από μόνος του, μπορεί... κάποιος Λειβαδιανός-η να έχει κάποιον πολιτικό φίλο. Κακό είναι να τον φέρει μαζί; Να εγώ π.χ. θα ήθελα να καλέσω τον φίλο μου τον Πάγκαλο αλλά το Δ.Σ. δεν ήθελε και ξέρεις Καψοράχη πως είμαι χαμηλών τόνων και συμμορφώνομαι προς τας υποδείξεις γι' αυτό δεν τον κάλεσα!!! χα, χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η νέα γενιά (οι ηλικίες κάτω των 25 ετών) πιστεύουν ότι η τρίτη ηλικία αρχίζει στα… 54 χρόνια και ότι η νιότη τελειώνει μόλις κλείσουμε τα 32 μας χρόνια, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση.

    http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=13975&la=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ραντεβού σε λίγες ώρες λοιπόν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τη φωτογραφική μηχανή ΚΠΠ την γυάλισες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή