Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η κοπή της πίτας 2012 στα Λειβάδια





Χθες στο Λειβάδι ο Σύλλογος έκοψε την Ανδριώτικη πίτα του, συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ανδρου έκοψε την πίτα και η κ. Mπασιμακοπούλου κέρδισε το φλουρί του Συλλόγου Γυναικών από την μεγάλη πίτα και η κ. Μανάλη από την μικρή. Kαι του χρόνου! Ενοείται ότι οι εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία διότι οι Λειβαδιανοί ξέρουμε να γλεντάμε κ.λ.τ. Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Φωτογραφίες: VangLouk

Αντε τώρα για την μάχη της Αθηναϊκής πίτας. Για να δηλώνουμε παρουσίες!

18 σχόλια:

  1. Μπράβο φιλενάδα ,ευχομαι να ειναι τυχερό το 12 και να εχεις όλο ευχαριστες στιγμές!
    Αντε να δούμε και εδω σε ποιον θα πέσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΕΣ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΥΣΤΑΤΗ(ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ).ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ?ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ?Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΤΟ Δ.Σ ΤΑ ΜΕΛΗ??ΑΓΑΠΩ,ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΟΜΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ,ΑΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτα. Δεν χρειαζεται τοση δουλοπρεπεια. αγωνας και πεισμα χρειαζεται για να προχωρησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως τα παιδιά του ΔΣ από «ευγένεια» πρότειναν στον Δήμαρχο να κόψει την πίτα. Κάτι που θα έκανα και εγώ, που είμαι μέλος του ΔΣ, αν ήμουν παρούσα.
    Τα περί δουλοπρέπειας τα αφήνω ασχολίαστα γιατί δε με αφορούν. Δεν υπήρξα, δεν ήμουν, δεν θα είμαι ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2012 και κυνηγάμε το τυχερό φλουρί όλοι...
    ας είμαστε όλοι τυχεροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XRONIA POLLA ESTO KE DEN FAGAME KE EMIS APO TO U.S.A ENA KOMATI APO TIN PITA....ZILIA.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ)ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΣ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα πω οτι ουτε εμενα μου αρεσει ενας (οποιος και να ειναι)να κοβει την πιτα του συλλογου !! οπως στο σπιτι μας την πιτα την κοβουμε εμεις και προσφερεται στους καλεσμενους ετσι και εκει την πιτα την κοβουμε εμεις και αντε τιμης ενεκεν να παρει το πρωτο κομματι ΜΕΤΑ απο τον συλλογο!
    ακομα και να μου καθαριζε τον δρομο και να μου εβαζε φωτα και παλι θα παρει απλα το κομματι του ως επισημος! αυτη ειναι φυσικα η δικη μου γνωμη και ισως οχι αρεστη!

    αυτα για την δικη μου αποσυμπιεση.......

    η κυρα Χρυσανθη ειναι σοβαρα αρρωστη! στειλτε ολοι την θετικη σας ενεργεια και την αγαπη σας! τα εχει αναγκη!δινει πραγματικα μαχη για την ανασα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ


























    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά...

    Καψοράχη εύχομαι να πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. MΉΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ? ΑΛΛΑ ΗΘΗ.. ΑΛΛΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ...ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΥΦΙΕΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!
    ΛΥΠΑΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΨΟΡΑΧΗ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχομαι οτι καλύτερο Καψοράχη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περαστικά να είναι και γρήγορα !
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ευχαριστω παιδια...να ειστε ολοι καλα.....μακαρι καποια στιγμη να μπορεσω να της το πω οτι ολοι την ευχηθηκατε!!


    Αγνωστε και ανωνυμε αν το λες γι ατην Αλλοδαπη θα σου πω οτι μπορει να ειναι απο αλλου αλλα αγαπα την Αντρο περισσοτερο απο πολλους απο εσας εκει!!!και το εχει αποδειξει με πραξεις και οχι με παπαρολογιες περι ηθων και σκουφιων!καθαρισε την λιγδα του σχολειου με τα χερακια της ενω εσυ που ησουν ξαπλα (γιατι αν δεν ησουν θα το ηξερες!)
    αν το λες για οποιονδηποτε αλλον απλα ....μιλα μονος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καψοράχη συμφωνώ μαζί σου.
    Ένα γεγονός ήσσονος σημασίας έγινε σημαντικό. Η "τρίχα τριχιά" Αλλά βρε ανώνυμε όχι και έτσι... η Αλλοδαπή είναι Λειβαδιανή. Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή