Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο δένδρο από περιοδικά

Τις τελευταίες μέρες στο περιοδικό που δουλεύω γίνεται χαμός από Χριστουγεννιάτικα δένδρα. Ο τρόπος κατασκευής τους είναι απλός και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Magazine Christmas Trees έφτιαξε η Martha Stewart (θεωρείτε από πολλούς γκουρού του Lifestyle) Δείτε εδώ. Στη χώρα μας η "μανία" εξαπλώθηκε από την εκπομπή της Μενεγάκη και όπως γίνεται συνήθως το πήραν τα site, τα blog. Ετσι σκέφτηκα να το βάλω στο blog,  Η Ελένη είναι και συγχωριανή μας... πως να το κάνουμε!!! Δείτε εδώ το βίντεο ή ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα. Οσες-οι δοκιμάσουν να το φτιάξουν θα διαπιστώσουν πως η κατασκευή αυτή είναι ιδιαίτερα εθιστική και αγχολυτική. Καλή επιτυχία!
Συμβουλές: @ Όσο πιο "ελαφρύ" είναι το χαρτί του περιοδικού τόσο πιο ωραίες γίνονται οι πλισέδες. προτιμήστε τα περιοδικά που έχουν ένθετα οι κυριακάτικες εφημερίδες.  @ Διαλέξτε διάφορα μεγέθη περιοδικών (Α4 ή pocket π.χ cosmopolitan)  @ Να μην βιάζεστε, οι τσακίσεις πρέπει να γίνονται με προσοχή  Ψεκάστε με σπρέϊ κόλλα και μετά ρίξτε μια χούφτα χρυσόσκονη θα γίνει πολύ "πλούσιο"  Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη, φτιάξτε το δικό σας δένδρο. Στείλτε φωτογραφία του δένδρου σας, με μεγάλη χαρά θα την δημοσιεύσω. 
Πάρτε ενα περιοδικό που έχετε διαβάσει.

Κόψτε το εξώφυλλο

Κόψτε και το οπισθοφυλλο

Τσάκιστε όλες τις σελίδες. 















Ετσι
Κάντε το ιδιο στις υπόλοιπες σελίδες

13 σχόλια:

  1. Καλημέρα στο καλλιτεχνικό blog!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και χρόνια πολλά στο κοριτσάκι της καψοραχαδελφης να την χαιρόσαστε μπρε!!!!
    και αυτή την φορά σωστά ,,, χε χε χε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα σε ολο το καλλιτεχνομπλοκακι! μου αρεσουν αυτες οι ιδεες...τις προαλες βρεθηκα σε ενα bazaar που μια κοπελια με σπαγγους,κουτια,κορδονακια,και αλλα απιθανα υλικα που ολοι εχουμε στα συρταρια μας ειχε φτιαξει απιθανα πραγματακια,ειδικα τα κοσμηματακια ηταν ονειρο! ειδες? και εμεις νομιζαμε οτι κοσμηματα ειναι μονο του Λαλαουνη! και επειδη δεν μπορουσαμε δεν ειχαμε! φοραω κατι ωραιοτατα βραχιολακια απο δερματακι με λιλι επανω! χι χι!! κοστος....1 ευρουλακι το ενα! στα τρια το ενα δωρο!


    ευχαριστω γιατρουλι για τις ευχες! να εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλα Καψοράχη μου να την χαίρεστε!!!!
    Πολύ μου άρεσε το βιντεάκι και το δεντράκι αλλά ποιός εχει υπομονή να το κάνει??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά Καψοράχη να την χαίρεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ααααααααα Santa boul-boul.....θα φέρει και δώραααααααα.........!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σας ευχαριστω για τις ευχες και εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας!


    το δεντρακι το εφτιαξα! κατω απο τα εκπληκτα ματια της μανας μου που δεν καταλαβαινε πως το διπλωνα!ειναι πολυ ωραιο!!! και σκεφτομαι και να το βαψω και να το στολισω με φιογκακια και ενα αστερακι στην κορυφη!
    μμμμμμ! τωρα που το σκεφτομαι....μηπως να το εκανα επαγγελματικα? α χα χα ΑΑΑΑΑΧ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καψοράχη άκου:
    Αν πάρεις κολλά σε σπρεϊ απο βιβλιοχαρτοπωλείο το ψεκάσεις και μετά ρίξεις μια χούφτα ασημόσκονη θα γίνει ακόμα πιο σούπερ. Χαίρομαι πολύ καλή μου που σου άρεσε. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε λίγο θα ανεβάσω φωτογραφία των 2 δικών μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή