Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τρία βαθιά τραγούδια και ενα δοξαστικό

Τρία τραγούδια, με την πίκρα ριζωμένη και ένα αμετανόητο... ότι πρέπει για την αποψινή βροχερή παγωμένη νύχτα. Καλή ακρόαση.
Μέλισσες - Φωτεινή Βελεσιώτου
5 χρόνια σε ερωτεύομαι -  Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Μια στιγμή για πάντα - Γιώργος Νταλάρας
και
Let's never stop falling in love - Pink Martini

3 σχόλια:

  1. φοβερα κομματια ολα!

    ξεχασα να σας πω...ειδα το "Ταγκο των Χριστουγεννων",το ειχα διαβασει ως βιβλιο μιας και μ'αρεσει ο Ξανθουλης κι ειχα φοβηθει την μεταφορα στην οθονη...τελικα δεν ειχα δικιο....ειναι καταπληκτικη ταινια! την συνιστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ. Γκλέτσος: "...20 χρόνια μετά"
    Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος έλεγε προεκλογικά ότι θα λύσει το πιο σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα της περιοχής, που είναι το αποχετευτικό... οι περισσότεροι ή σχεδόν όλοι, πίστευαν ότι ακούνε μια από τα ίδια. Τις γνωστές προεκλογικές υποσχέσεις του κάθε υποψηφίου Δημάρχου. Και οι πιο αισιόδοξοι έλεγαν, αν γίνει στη 2η τετραετία, πάλι ευχαριστημένοι θα είμαστε.

    Κι όμως σε λιγότερο από ένα χρόνο θητείας, ένα πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους της περιοχής 20 ολόκληρα χρόνια, για το οποίο ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα, τις προηγούμενες περιόδους χωρίς αποτέλεσμα, βρίσκει επιτέλους λύση.

    Το μεγάλο αυτό έργο, που αφορά στην αποχέτευση και επεξεργασία των λυμάτων, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη», με χρηματοδότηση της πράξης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ – ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕΛ ΛΑΜΙΑΣ».

    Σύμφωνα με πληροφορίες το κόστος του προϋπολογισμού είναι 13.355.000€ και μάλιστα μαζί με τη πόλη της Στυλίδας, λύνεται και το αποχετευτικό της Αγ. Μαρίνας (μίας και εντάχθηκε ως ενιαίος οικισμός) και με την ύπαρξη του αγωγού προσαγωγής δρομολογείται σε δεύτερη φάση και η λύση του Αποχετευτικού του Αυλακίου.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι με το έργο αυτό πέρα από την προστασία της υγείας των πολιτών και τη προστασία του υδροφόρου ορίζοντα και εν γένει η προστασία του περιβάλλοντος, δεν τίθεται πλέον θέμα προστίμων και μάλιστα τσουχτερών, που θα έπρεπε να πληρώνει ο Δήμος Στυλίδας στην Ε.Ε, για μη συμμόρφωση από το 2005.

    Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο για να μας κάνει μια δήλωση για το θέμα είπε μόνο αυτό: "..20 χρόνια μετά."

    Με αφορμή την ένταξη χρηματοδότησης του έργου, αύριο το πρωί ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος και ο Πρόεδρος ΔΕΥΑ Λαμίας και Δήμαρχος Λαμιέων Γεώργιος Κοτρωνιάς, θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου, που θα γίνει στα γραφεία της ΔΕΥΑ Λαμίας, στις 11:00 π.μ .
    lamiareport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΘΕΕ!!!!ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!



    αντε γεια σου λεβεντη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή