Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ενενήντα λεπτά... χωρίς αγορές

Όλα τα δελτία ειδήσεων εδώ και δύο χρόνια μιλούν διαρκώς για τις "αόρατες αγορές" Οι αγορές θέλουν αυτό, οι αγορές λένε εκείνο, πως θ' αντιδράσουν οι αγορές και αν οι αγορές κινηθούν αντίθετα θα αργήσει να έρθει ανάκαμψη. Όπως πρόβλημα θα υπάρξει αν οι αγορές τις Ασίας κινηθούν πτωτικά. Από πότε  μια πεταλούδα που πετά στην Κίνα επηρεάζει τον Ιταλό κτηνοτρόφο που φτιάχνει μοτσαρέλα; Τι είναι τέλος πάντων αυτές οι αγορές; Που είναι αυτό το κράτος των αγορών; Με ποια κράτη συνορεύει; Μόνο για την θρησκεία των αγορών είμαστε όλοι σίγουροι: το ΧΡΗΜΑ.Σήμερα το βράδυ ότι και να κάνουν οι αγορές εμείς θα βλέπουμε το ματς. Νισάφι! Ενενήντα λεπτά... χωρίς αγορές!

9 σχόλια:

  1. καλη μερα σε ολους....εγω μια αγορα ξερω! εχει πλακες κατω, αριστερα και δεξια μαγαζια, μια ωραιοτατη εκκλησια στα μισα της,κεφετεριες ουζαδικα και το σουπερ μαγαζι της Χαρικλειας, ξεκινα απο το περιπτερο της πλατειας και τελειωνει στην καμαρα.....η ωραιοτερη αγορα του κοσμου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μία εβδομάδα τα χρήματα δεν έχουν καμία αξία σε 300 ιταλικά πανδοχεία!
    by odigosepiviosis
    _
    Η εποχή του αντιπραγματισμού, της ανταλλαγής δηλαδή αγαθών χωρίς τη μεσολάβηση χρημάτων, επέστρεψε από τη Δευτέρα και για μία εβδομάδα στην Ιταλία. Από το Τορίνο, στον Βορρά, μέχρι την Κατάνη, στον Νότο, ένας ύπνος κοστίζει ένα βαζάκι μέλι ή ένα παλιό σκέιτμπορντ ή ένα αγαλματάκι νάνου για τον κήπο. Αν πάλι προτιμάτε, μπορείτε να εξασφαλίσετε δωρεάν τον ύπνο σας προσφέροντας ένα γεύμα μαγειρεμένο με τα χεράκια σας, βάφοντας ένα δωμάτιο, τραγουδώντας σε μια γιορτή ή ζωγραφίζοντας έναν τοίχο. Μάλιστα, πολλά από τα 300 πανδοχεία (ξενοδοχεία τύπου bed & breakfast) που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αποφάσισαν να παρατείνουν την προσφορά για όλο τον χρόνο.
    Στα πανδοχεία αυτά μπορείτε να πληρώσετε τη φιλοξενία όχι με χρήματα, αλλά με τον καρπό χρόνων ζωής και εμπειρίας που σας έκαναν καλό φωτογράφο, μουσικό ή κηπουρό, μάγειρα με φαντασία ή πεπειραμένο ελαιοχρωματιστή. Ή ακόμη με αντικείμενα άχρηστα για σας, τα οποία όμως αποκτούν ξαφνικά αξία: εκείνο το δώρο από την πεθερά ή από τον πρώην σας που δεν κατάλαβε ποτέ το γούστο σας, τα ρούχα των παιδιών που έχουν πλέον μεγαλώσει, μπορούν να εξασφαλίσουν τον ύπνο σας στο πανδοχείο.....
    Περισσότερα εδώ
    http://genia700euro.pblogs.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι καιροί αλλάζουν και δεν ειναι παντα για κακό...
    Ενδιαφερουσα αποψη Κουτρουλο.. Οσο για την αγορά, συμφωνώ! Μια ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sifono yia tin agora ala ksexasato to famous kafenio tou galiasou.

    kalisperasas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. koulouritia pou vriskese ??mas piasane ta kria toksero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=k2gziDf2GVs&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=6pM44YCCSoA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=khzEDGo4ErY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή