Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

«Διαχείριση απορριμμάτων νήσου Άνδρου»

ΑΠΛΑ-Ανδριακή Πρωτοβουλία για Λιγότερα Απορρίμματα - Ενημέρωση
Σας ενημερώνουμε για την παρακάτω εκδήλωση που οργανώνεται από τον Δήμο Άνδρου, σήμερα 17 Νοεμβρίου 2011, στις 18.00' στο Κινηματοθέατρο Χώρας, σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων, χωρίς να μας έχει γνωστοποιηθεί κάτι πιο συγκεκριμένο για το περιεχόμενο της.
Θεωρούμε πάντως πως η συμμετοχή των πολιτών της Άνδρου είναι σημαντική.

Ανακοίνωση - Πρόσκληση
Ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Ιωάννης Γλυνός και το Δημοτικό Συμβούλιο καλούν όλους τους κατοίκους της Άνδρου σε Γενική Συνέλευση με θέμα: «Διαχείριση απορριμμάτων νήσου Άνδρου», την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 6.00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου.

7 σχόλια:

  1. Βάλτε στο google το παρακατω και δειτε το βιντεο:

    Indignés PAS résignés à la Défense - Syrtaki - spéciale dédicace à la Grèce :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να δούμε θα βρεθεί λύση με το πρόβλημα των σκουπιδιών, γιατί από λόγια χορτάσαμε.
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατρε το εχω δει απο χτες...ξερεις τελικα που φτανουμε...οι λαοι παντου μα παντου ειναι ιδιοι...τα απλα ανθρωπακια ανεξαρτητος χρωματος και φυλης εχουν τον ιδιο πονο...αρα καταλαβαινουν ο ενας τον αλλον ....οι εξουσιες και οι "δυνατοι" διαφοροποιουν τα πραγματα.....τι δουλεια εχει ο μεσος γαλλος με τον μπιπ Σαρκοζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΜΟΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ!ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΟΤΑΝ ΚΑΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΑΖΟΥΝ.Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δίκιο αδελφη,το κρύωμα πως πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αστα....δυο βδομαδες και δεν λεει να περασει!!!δεν εχω πυρετο αλλα το μπουκωμα-μπουκωμα και πονοκεφαλος....οπως τα ελεγε το κουτρουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή