Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αναμνηστική φωτογραφία

Η πραγματικότητα εκτός από θλιβερή, τις τελευταίες μέρες είναι και τραγική γι' αυτό για σήμερα διάλεξα αυτή την τελευταία αναμνηστική φωτογραφία της εκδρομής του Συλλόγου στη Β. Ελλάδα. Και του χρόνου να είμαστε καλά. (Αντε να δούμε τι θα γίνει σήμερα, θα μας τον ονοματίσουν τον πρωθυπουργό;)

33 σχόλια:

  1. Καλημέρα σε όλες και όλους. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ είναι η εξκπομπή του Τράγκα σήμερα στον Real Fm...Όποιος δεν τον άκουσε προλαβαίνει λίγο ακόμα


    Alectoris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εχει βρει τον καλό του παλιό εαυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως βλέπετε εγω κερνάω ακόμα αλλά ειναι χτεσινά μη φάτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κερνάω και ΄γω για το Σταματάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χτεσυνά και δεν θα φάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμαθα οτι εχουν βγαλει δικανο και εχουν αμοληθει στο κυνηγι πρωθυπουργου!!!! ουτε μπεκατσες να ητανε!!!! κανεις δεν τους καθεται! χι χι!


    και για να γελασει λιγο το χειλακι μας ,ανεκδοτο..


    στον τελευταιο σεισμο της Τουρκιας βγαινουν απο τα συντριμια ενας Βουδιστης ενας Μουσουλμανος και ενας Χριστιανος...ο Βουδιστης που του λειπει το ενα χερι λεει..."δοξα στον Βουδα επεζησα και ας εχω ενα χερι λιγοτερο!"....βγαινει ο Μουσουλμανος που του λειπουν και τα δυο ποδια και λεει "Δοξα στον Αλλαχ επεζησα και ας μου λειπουν και τα δυο ποδια"....βγαινει και ο Χριστιανος αρτιμελης και τιναζοντας την σκονη απο πανω του λεει "Γ@@ω την Παναγια και τον Χριστο μου,κοντεψαμε να σκοτωθουμε!"........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλό μεσημέρι σε όλους!
    Σήμερα, γιορτάζει ο Ελλάδιος!!!!

    Κανείς δεν θέλει...

    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ, ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ...

    ΤΟΥ ΕΧΑΡΙΖΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...

    κλπ κλπ

    πειτε κι εσεις καμμια παροιμία...

    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;

    ..."ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ή ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ;"

    ...φερτε παιδια τα χτεσινα, να φαμε κανενα γλυκακι γιατί η πίκρα η μεγάλη έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος γελά τελευταίος,γελά καλύτερα; ...άραγε; ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αlectoris φέρε την καραμπίνα παιδί μου μπας τσακώσουμε κανέναν και τους τον πάμε να τελειώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και το ονομα αυτου αποστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι καλε? πρωθυπουργος ο Γκλετσος?
    ουαου!!!!!!!!γιουπιιιιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπα μαλλον ο φιλιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ε οχι και ο Πλιατσικας! προτιμω Γκλετσο! ενα καθαροαιμο αρσενικο! μμμμμ καθολου κακη ιδεα! να κατσει εκεινος στα εδρανα και να βαλει τα γεροντια στο βημα! YES!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα βρει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ οεο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά που βλέπω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ελα αγορι μου να βαλεις ταξη.....φερε και το μουλαρι μαζι.....ελα γιατι τα ζαγαρια μας δουλευουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ.
    ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Η ΦΙΛΙΟΣΑΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν το αντέχω πια αυτό που γίνεται αυτές τις ημέρες. Παίζουν με τις ζωές μας, τα όνειρά μας, μας κοροιδεύουν, τι κάνουν επιτέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βρε παιδια τι ανησυχειτε....τι θα αλλαξει ενας αχυρανθρωπος στην καρεκλα του πρωθυπουργου.....η κυβερνηση της Ελλαδας ειναι σ εκαποια γραφεια στην Ευρωπη και ΣΑΦΩΣ δεν μιλαει Ελλληνικα (σαμπως ο ΓΑΠ μιλαγε?)....πιστευω βαθια μεσα μου οτι και 10 χρονια να μεινουμε ετσι ολα θα κυλησουν κατα πως εχουν ορισει να κυλησουν!
    ψυχη βαθια..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιος ανησυχεί για το ποιος θα ειναι ο αχυράνθρωπος......για το τι μέλει γενέσθαι σε αυτόν τον τόπο ανησυχούμε....
    Για το τι έχουν αποφασίσει για εμας....
    Και αηδιάζουμε για το οτι δεν βρίσκονται άνθρωποι να σηκώσουν αυτο το ανάστημα που υποτίθεται οτι έχουμε και ας πάει χαμένη η κίνηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. παιδια το αναστημα πρεπει να το σηκωσουμε εμεις...την επομενη φορα που θα σταθουμε πανω απο το μαγικο κουτι με την σχισμη στη μεση.....ειναι και το μονο αναστημα που μπορει να σηκωθει ελπιζω σε αυτον τον τοπο! ελπιζω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγω δεν ελπίζω σε τίποτα και σε κανένα....
    Μου τα γκρέμισαν όλα και δεν βλέπω κάπου στήριγμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η πίστη (τους) δεν σώζει
    Δημοσιευμένο στις 9 Νοε 2011 | ΠΑΝΔΩΡΙΚΩΣ | Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης

    Επί τρεις μέρες, αυτοί που θέλουν να σώσουν τη χώρα, προσπαθούν να βρουν μια κοινή κυβέρνηση και έναν κοινό τόπο. Αν έπρεπε να βρουν μέτρα σωτηρίας, πόσους αιώνες θα χρειάζονταν; Το πολιτικό σύστημα, για μια ακόμη φορά αναιρεί τον εαυτό του. Σκοντάφτει στα πρόσωπά του, τις επιλογές του, αυτούς που θα έπρεπε να εμπιστεύεται αλλά δεν το κάνει, γιατί αυτό ξέρει. Και έχει δίκιο.

    Η σύγκρουση των τελευταίων ημερών δεν προέρχεται από την αδυναμία του πολιτικού προσωπικού μόνο αλλά από τις φιλοδοξίες και τις εσωκομματικές συγκρούσεις. Διάφορα κομμάτια της πολιτικής σκηνής, παίζουν το δικό τους έργο. Τραπεζίτες, παράγοντες, επιθυμίες επιχειρηματιών. Και όλα αυτά με το πρόσχημα της πίστης στην εθνική σωτηρία.

    Η πίστη τους δεν σώζει κανένα, μόνο τον εαυτό τους. Κόμματα και παράγοντες, έχουν δακρύσει με την απόφαση του Όλι Ρεν να ζητήσει ταπεινωτικά τις υπογραφές των πέντε, σε ένα κομμάτι χαρτί. Μια απόφαση που σημειωτέον, ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαλαλούσε στους διαδρόμους της Βουλής, πολύ πριν την ανακοινώσει ο Ρεν. Εξερράγη και πάλι ο Σαμαράς, γέμισε έκπληξη ο Παπανδρέου. Τα φυλλάδια, οι προγραμματικές δηλώσεις, οι ομιλίες και των δυο τους, είναι γεμάτα από υπογραφές που δεν έχουν τηρήσει. Όχι με τον Όλι Ρεν αλλά με το λαό τους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εθνική ταπείνωση. Αλλά αυτή η μη τήρηση της υπογραφής, που υπογράφει το συμβόλαιο της πολιτικής εξαπάτησης, δεν τους απασχολεί.

    Αυτές τις μέρες μην πιστεύετε κανέναν. Τα Μέσα Ενημέρωσης, παίζουν ένα άσχημο παιχνίδι, καταγράφοντας «εθνικές» ανάγκες. Είναι οι ανάγκες τους. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες τους-πλούσιοι όπως πάντα στις φτωχές εταιρείες τους-έχουν για παράδειγμα ελληνικά ομόλογα. Τρέμουν ότι μπορεί αυτά να κουρευτούν όπως και τα υπόλοιπα. Θέλουν να επιλεγούν αυτοί, που θα εγγυηθούν τη σωτηρία τους. Οι υπόλοιποι, έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Περιμένουν με αγωνία μια πτωχευμένη Ελλάδα, όχι μια εθνικά υπερήφανη, που θα την αγοράσουν σε καλές τιμές. Μην πιστεύετε κανέναν. Δεν αγαπούν την Ελλάδα. Θέλουν απλώς να την κυβερνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή