Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Φραπέ, χαβαλέ, και το δαιμόνιο"

"Πρέπει να αλλάξουν δουλειά 1.000.000 άνθρωποι"
Ο οικονομολόγος - επιχειρηματίας Αρίστος Δοξιάδης αναλύει με απλό τρόπο τις απόψεις του. Δείτε το βίντεο εδώ... πιο απλά δεν γίνεται... Οι "μη εμπορεύσιμοι" σιγά-σιγά να φεύγουμε!

Το αμερικάνικο όνειρο (1/2)  και  Το αμερικάνικο όνειρο (2/2)
Δύο βίντεο καρτουνίστικα δείχνουν διασκεδαστικό τροπο την απάτη πίσω από τραπεζικό σύστημα. Υπέροχα απλό και αυτό. Δεν είμαστε για "δύσκολα" Αν θέλει κάποιος να πει κάτι, ας το πει απλά. Διαφορετικά ας σωπάσει!

6 σχόλια:

  1. 15 Οκτωβρίου- Παγκόσμια Ημέρα Αλλαγής

    Δημοσίευσηαπό Βιτάλης » 35 λεπτά πριν
    Στις 15 Οκτωβρίου άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους και τις πλατείες. Από την Αμερική μέχρι την Ασία, από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη, οι άνθρωποι ξεσηκώνονται για να απαιτήσουν αληθινή δημοκρατία, δικαιοσύνη, σεβασμό, αξιοπρέπεια. Τώρα είναι η ώρα για όλους μας να συμμετέχουμε σε μια παγκόσμια ειρηνική διαδήλωση.
    Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να οδηγήσει οποιοδήποτε κράτος στην εξαθλίωση. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να καταδικάζει τα παιδιά μας. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας στερεί τα όνειρα. Ήρθε η ώρα να τους το φωνάξουμε.
    Είναι ντροπή για όλους μας να τρώνε σήμερα ανθρώποι από τα σκουπίδια. Ας κάνουμε κάτι, έστω για μία μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μεγάλη συγκίνηση στο διαδίκτυο για τον θάνατο του Steve Jοbs.
    Δείτε:
    www.google.com
    www.apple.com
    www.wired.com
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καψοράχη κουράστηκα να βγαίνω σε πλατείες, κουράστηκα να φωνάζω.
    Όσες δυνάμεις απομένουν, από τις ατέλειωτες ώρες που δουλεύω, τις κρατώ... για τα ζόρικα. (το κακό είναι ότι η δουλειά μου είναι "μη εμπορεύσιμη" και ο "κόπος μου" απ' ότι φαίνεται μάταιος)
    Εννοείται ότι όσοι-ες μπορούν καλό είναι να συμμετέχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι παγκοσμιο αυτο .......
    και εγω κουραστηκα .....και αν θελεις απογοητευτικα κιολας,αλλα απλα απο παιδι πιστευα οτι ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....και εχουμε δυναμη.....υπαρχει σχεδιο να γινουμε τριτοκοσμικη χωρα για τις δικες τους αναγκες....δεν μπορω να πεω αμαχητι....μου την δινεικαι με θιγει σαν αξιοπρεπεια....ο καθενας βεβαια κανει αυτο που μπορει και νοιωθει σωστο...

    εγω αφεντικο σαν συνταξιουχα πλεον ειμαι απλα "αναλωσιμη"......και να σκεφτεις δεν την εχω καν εισπραξει την ρημαδα....ετσι να νοιωσω οτι πηρα και κατι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα τα βιντεάκια,έχει δίκιο η καψοράχη ,πολλοί μαζί μπορούμε περισσότερα από καθένας μόνος.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή