Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Γλέντα τα χρόνια γλέντα τα!


Η φωτογραφία έχει αιχμαλωτίσει στο χρόνο ένα μέρος από την "κλασική γλετζέδικη" παρέα του '70. Τα Γαλανουδάκια, η Γονένα με τις νύφες της, η Δημαρχίνα, η Σοφία η Κούλα, η πλάτη του Ισαρη, τα κοριτσάκια Βούλα και Ειρήνη ατσαλάκωτα και γλυκά. Ας μας πει κάποιος-α σε ποια τοποθεσία είναι το τραπέζι, με τόσες εκδρομές που κάνανε το τραπέζι θα μπορούσαν να το στήσουν και στην κορυφή του βουνού, αλλά δεν είναι στην κορυφή γιατί φαίνονται δέντρα! Φωτογραφικό αρχείο Ελένη Μαρμαρά

53 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΦΟΒΕΡΕΣ ΓΛΥΚΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ Η ΦΩΤΟ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!! ΜΕΓΑΛΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ,ΣΚΥΛΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΙΑ,ΚΑΡΕΚΛΕΣ,
    ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑ ,ΤΑΠΕΡ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑΠΕΡ ΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ (ΧΑΝΟΜΑΚ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΙΡΗΝΗ),ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ!!ΑΠΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΣΑΤΕ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καζανακι μου ζουμπουρλουδικο και αγαπημενο και παιδικη φιλη μου Ειρηνη γνωστη ως και faudoμαμα!!
    κρατατε κομματι της ψυχης μου!

    καλημερα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι μικρομάθαινες, δεν τα γεροντάφηνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!!!
    ΔΡΟΣΙΣΕ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ BOUL ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΠΑΛΙ?
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ...
    ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΕΥΣΤΟΧΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δουλευουμε boulboulaki!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι δουλεύεις και το ένα μάτι το έχεις στο blog χε χε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το 1,5!!! το αλλο μισο το εχω στον κοντο μην ερθει και δεν τον παρω ειδηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σας!
    Οι Λειβαδιανοί ξέρουν να γλεντούν..
    boul θυμήθηκα τα γλέντια το Πάσχα στην αυλή..! (πριν αρρωστήσει ο παππούς) ανέμελα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια στη 'Λαμπίρη των Λειβαδίων'..Καταπληκτική η ανταπόκριση για το συμβάν στο λιμάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΒΟΥΛΑ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ,ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ : ΑΠΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟΙ,ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΧΕΤΟ,ΒΡΕ ΚΟΥΤΡΟΥΛΟ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑΩ ΜΟΥ ΛΕΣ; ΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ; ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΒΡΕ ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σου εκανε μεση βρε χαζο!γι αυτο!

    θυμασαι τι σου τραγουδαγα!"ΚΑΝΕ ΚΟΤΣΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΣΟΥ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γνωριζει κανεις εαν τελικα το σουπερφερυ θα εκτελεσει το δρομολογιο της παρασκευης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγω ξερετε τι προσεχω? η εκδρομη στο υπαιθρο τα τραπεζια στο χωμα αλλα το τραπεζομαντηλο απαραιτητο και μαλιστα σιδερωμενο με τσακιση!
    α ρε τιτιζες νοικοκυρες αθανατες!!
    η Χρυσανθη μεχρι και τις καλτσες του Ηλια σιδερωνει τωρα στα γεραματα!
    φτου μου να χαθω να χαθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ανωνυμε πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα και μου ειπαν οτι αυριο τα δρομολογια του ferry θα γινουν κανονικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σε ευχαριστω πολυ καψοραχη. αλλα για καλο και για κακο εκλεισα με το πηνελοπη. θα εμπαινες εσυ στο αυτοκινητο καποιου που μολις χτεσ τρακαρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φουρτάλια

    * 5 - 6 μεγάλες πατάτες (ή κουκιά ή κολοκύθια *)
    * 4 χωριάτικα λουκάνικα
    * 5 αυγά
    * δυόσμο ή μαντζουράνα (ή ρίγανη), αλάτι, πιπέρι
    * τριμμένο τυρί
    * λάδι για το τηγάνισμα

    Κόβουμε τις πατάτες σε παχιές ροδέλες και τις τηγανίζουμε. Η ποσότητα λαδιού που χρησιμοποιούμε είναι σχετικά μικρή, γι' αυτό πρέπει κάθε λίγα λεπτά να ανακατεύουμε τις πατάτες ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.

    Όταν οι πατάτες είναι σχεδόν έτοιμες, κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα ανακατεύουμε και αυτά για να μαγειρευτούν λίγο μαζί με τις πατάτες.

    Στη συνέχεια χτυπάμε τα αυγά, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και το μυρωδικό και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τις πατάτες και τα λουκάνικα.

    Αφήνουμε να ψηθεί λίγο το αυγό και στο τέλος, με τη βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου, "γυρίζουμε" τη φουρτάλια για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

    Σερβίρεται ζεστή!

    Αν θέλετε γεύση αυθεντική Ανδριώτικη, χρησιμοποιήστε ανδριώτικα λουκάνικα (καπνιστά) και λούζες, οπωσδήποτε το δυόσμο, και το λάδι του τηγανίσματος αντικαταστήστε το μερικώς ή ολικώς με γλίνα.

    Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μπορείτε, αντί για πατάτες, να φτιάξετε φουρτάλια με κολοκύθια ή κουκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Συνιστούμε στα μέλη του blog "Λειβάδια Άνδρου" που πρόκειται να ταξιδέψουν τις προσεχείς ημέρες με το οχηματαγωγό Super Ferry II να επικοινωνούν πρώτα με τα κατά τόπους ναυτιλιακά πρακτορεία της πλοιοκτήτριας εταιρείας καθώς ουδεμία ενημέρωση υπάρχει για το αν τελικά θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια. .

    Ραφήνα - Τόγιας Άντώνιος 2294023150
    Άνδρος - Μπατής Γεώργιος 2282071489
    Λιμενάρχειο Ραφήνας 2294028888
    Λιμεναρχείο Γαυρίου 2282071213

    "Λαμπίρη των Λειβαδίων" & Co.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευχαριστούμε κ. Λαμπίρη για την ενημέρωση. Μία φουρτάλια τώρα ειναι οτι πρέπει, μετά την σκέτη ντοματοσαλάτα που έφαγα για μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΠΡΟΣ:FAOUDI

    Αγαπητό Faoudi, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι αν επιθυμείτε να συμμετέχεται στην ομάδα "Λαμπίρη των Λειβαδίων" και στο έργο της καλό θα ήταν να διασταυρώνεται κάθε πληροφορία που λαμβάνεται για την εγκυρότητα της. Ήδη υποπέσαται στο πρώτο δημοσιογραφικό ατόπημα ανακοινώνοντας μεν το συμβάν αλλά σε λάθος τόπο. Η παραλία ήταν αυτή του Συνετίου και όχι του Νειμποριού όπως σωστά σας διόρθωσε ο αγαπητός Λωνίδης. Και για να σας δώσουμε ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων μας είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε ότι το φερόμενο όργανο του εγκλήματος ( δίχτυ ) είχε εισαχθεί από τις ΗΠΑ καθώς και το ότι και η λεία των επίδοξων αλιέων αριθμούσε πέντε ψάρια.
    Σας παρακαλούμε την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικός ώστε να μην διοχετεύονται λανθασμένες πληροφορίες στα μέλη του blog.
    Θέλουμε να πιστεύουμε οτι αυτό το δυσάρεστο συμβάν δεν θα επαναληφθεί από μέρους σας.
    Αν θέλετε να μας βοηθήσετε στο έργο μας μπορείτε να μας στείλετε οποιαδήποτε είδηση έχετε στο e mail επικοινωνίας της οργάνωσης μας ώστε να μπορέσουμε να διασταυρώσουμε την εγκυρότητα της και να προβούμε σε δημοσίευση αυτής. Ακόμα, αν και εφόσον θέλετε, μπορούμε να αναφέρουμε και το όνομα σας σαν πηγή της πληροφόρησης στο ρεπορτάζ.
    Ελπίζουμε στην κατανόηση σας.Σας θέλουμε σύμμαχο και όχι εχθρό μας στην προσπάθεια μας για την έγκριτη και έγκυρη ενημέρωση του blog "Λειβάδια Άνδρου".


    "Λαμπίρη των Λειβαδίων" & Co.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περί φουρτάλιας...
    Πρώτα απ' όλα οι πατάτες πρέπει να είναι... πατάτες για φουρτάλια. Εδώ μετρά μόνη η εμπειρία. Δεν υπάρχει κανόνας, το μάτι "κόβει" και ξεχωρίζει τις σωστές! Οι πατάτες στη φουρτάλια δεν πρέπει να τηγανιστούν, πρέπει αργά να "βράσουν" μέσα στο λιγοστό λάδι, το χρώμα τους λίγο πριν ρίξουμε τ' αυγά να είναι ξανθό. Eστω και μια μόνο καμμένη πατάτα μπορεί να καταστρέψει την "όψη της φουρτάλιας. Το ανακάτεμα να είναι τακτικό χωρίς βιασύνη. Το μάτι της κουζίνας στην μεσαία ένταξη, τ' αλάτι να μπει στις πατάτες και μόνο μια μικρή ποσότητα στ' αυγά. Όταν ρίξουμε τ' αυγά δυναμώνουμε την ένταση της εστίας, κουνάμε το τηγάνι και με μια πυρούνα ισιώνουμε τις πατάτες. Το τηγάνι παίζει πολύ μεγάλη σημασία γιατί δεν πρέπει να κολλά... ούτε το νερό, να είναι λίγο βαθουλό. Η μάνα μου χρησιμοποιεί το ίδιο παλιό τήγανο χρόνια ατελείωτα και μερικές φορές όταν έρχεται στην Αθήνα έχω την εντύπωση πως θέλει να το βάλει στις αποσκευές της. Μόνο όταν ροδίσει η πλευρά που ψήνεται την γυρνάμε γρήγορα, με μια κίνηση, χωρίς δισταγμό. (αν τρέμει το χέρι μην το επιχειρήσετε) με το καπάκι την γέρνουμε κάθετα για να στραγγίξει το λάδι ή το λίπος. Οι πατάτες ενώ τυπικά τηγανίζονται δεν πρέπει να "κρατήσουν" πάνω τους πολύ λάδι. Στο τέλος και οι δύο μπάτες της θα πρέπει να έχουν το ίδιο ροδαλό χρώμα και ποτέ μα ποτέ ίχνη καψίματος. Επίσης θέλω να προσθέσω πως μια καλή φουρτάλια την απολαμβάνουμε παρέα με τους φίλους μας, που όπως και να γίνει θα την βρουν καταπληκτική γιατί η αγάπη κάνει τις φουρτάλιες νόστιμες και η λατρεία της συντροφικότητας γαργαλά εξόχως συναρπαστικά τους ουρανίσκους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η θεία Ελένη βεβαίως βεβαίως δεν σκεφτοτανε τίποτα απ' όλα αυτά οταν ο Μιμάκος της έφερνε παρέες σπίτι, απλά τους έφτιαχνε μια φουρταλίτσα μπας και χωνέψουν τον Βόσπορο που είχαν πιεί!
    Απλά πράγματα! Απλούστατη αριθμητική: Φίλοι+Λειβάδια+πιοτί=παράδεισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα σε όλους.

    Σχόλασα και καθώς πήγαινα σπίτι είδα φως στη Fisha και μπήκα να γράψω. Στη δουλειά δεν προλαβαίνω, μπαίνω στα κλεφτά γράφω και φεύγω. Δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα σχόλια αλλά ευτυχώς με ενημερώνουνε.
    Φαούδι ακόμα περιμένω το γουρουνόπουλο.
    Χτες ήμουν Φωφώ με τον θείο. Τσίμπισα λιγάκι.

    Καλό βράδυ σε όλους με περιμένει το φαγάκι μου στο σπίτι.
    Μαμά έρχομαι.

    Φιλάκια

    Λωνίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΦΟΥΡΤΑΛΙΑ ...
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΒΕΓΓΕΡΑ ...
    Α ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ CHEF ... ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΒΡΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΓΑΠΗΤΗ ΒOUL ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΑΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΤΑΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΗ,ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΣ-ΚΡΑΤΣ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣἉΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΟΥΡΤΑΛΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα! που θα έλεγε και η Ελπινίκη. Καψοράχη τράταρε ένα φονταν τον chef!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΦΕΡΝΕΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΕΙ ΦΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΠΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. boulboulaki με αφησες ξερη!
    γυναικα καριερας πολυταλαντη ΚΑΙ μαγειρισα!!!
    να σου πω?? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ??? Για σενα θα φτασω στα διαζυγια! αμεεεεε!!!!

    παιδακια τι κανετε?
    faudi ελεγες για μενα οτι με επιασε στο στομα της η Λαμπιρη αλλα εσενα πηρε και σηκωσε! τι το θες και συ το ρεπορταζ!αφου δεν ειναι ειδικοτητα σου μανα μου!
    (μη στεναχωριεσαι ουτε και αυτη ξερει να βαζει βενζινη και να νταλαβεριζεται με πετρελαιαδες!)

    ανωνυμε αν ηταν να μη μπαινω σε αυτους που εχουν τρακαρει θα πηγαινα ΠΑΝΤΑ με τα ποδια!η κολυμπωντας στη συγκεκριμενη περιπτωση!!!

    κουτρουλοκαζανακι που εισαι?

    ο φατσας εβαλε την Κορινα για υπνο νωρις σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΦΟΡΤΣΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. chef ντρεπομαι που στο λεω αλλα το μονο που μπορω να σε κερασω ειναι χθεσινα γεμιστα!!!
    θες σουβλακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δεν προκανω μανα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΚΟΥΩ!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΡΟΚΑΝΕΙΣ ΚΑΨΟΡΑΧΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ναι τα φτιαχνω συχνα διοτι τα φτιαχνω απο το βραδυ και το πρωι που παω δουλεια τα δινω στον φουρνο και μου τα ψηνει!
    τοσο νοικοκυροκοριτσο!!
    ενω η boul ειδες?ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ στη φουρταλια!!!
    παντως και εγω ετσι την φτιαχνω,βρασμενη στο λαδι η πατατα(λιγο χονδρη) και σε σιγανη φωτια,μοιαζει με πιτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ.ΑΠΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η BOUL ΧΑΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ,ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΦΟΥΡΤΑΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μαγείρισα εφ' όλης της ύλης είναι το Κουτρουλό, εγώ είμαι ευκαιριακή αλλά την φουρτάλια την κουραντρίζω γιατί πάντα υπάρχουν... πατάτες σ' ενα σπίτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. BOUL ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΗ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. η μελεταει την προταση μου!
    μπααα!τηλεφωνο εχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αυτα παθαινει κανεις οταν αφηνει το σχολιο στη μεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. boul ξερω τι κανεις και εξαφανιζεσαι!
    ματς βλεπεις!!
    εσυ κουτρουλοκαζανακι τι κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΑΖΕΥΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. τελικα αμα εισαι σπιτι και δεν δουλευεις πολλες φορες κουραζεσαι σωματικα περισσοτερο!
    και εχουν και απαιτησεις ολοι απο σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν βλέπω βρε Καψοράχη, γεμίζω το mp3 με μουσικές, αυτό κάνω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αντε μια μερα σας εμεινε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. σας αφηνω να ισιωσω και εγω!
    φιλακια πολλα και θα τα πουμε αυριο!
    μουτς μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.
    ΝΑΙ ,ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή