Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Οι αετοί πετούν ψηλά... στο Μετόχι

Οσοι-ες περάσετε το 3ήμερο της Καθαρής Δευτέρας στο super χωρίο μας και αφού φάτε την λαγάνα με ταραμοσαλάτα, ντολμαδάκια, χταποδάκι, καλαμαράκια (μιαμ!) να τραβήξετε καμμιά φωτογραφία τους Λειβαδιανούς αετούς! Το blog έχει μια "τεράστια πείνα" για φωτογραφίες, σχόλια και διηγήσεις.

6 σχόλια:

  1. Οσοι θα ειστε στην Αντρο το τριημερο να περασετε καλα να φατε μεχρι σκασμου,να πιειτε μεχρι τελικης πτωσης και να πεταξετε τους αετους σας στον πιο ομορφο ουρανο του κοσμου!αυτα με πολλη αγαπη και με ατελειωτη ΖΗΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΝΔΡΟ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καψοράχη (που τα λες ωραία) πες μας ντυνόσουν Μούσκαρης? Χε Χε
    θυμάμαι μια Αποκρία είχα ντυθεί Γιαπωνέζα δεν ξέρω πως βρεθήκαμε στους μπαξέδες να τρέχουμε ανάμεσα στις λεμονιές… Ολη η λάσπη του ποταμού μαζεύτηκε στο κιμονό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι boul-boul γλυκια μου ντυνομουν Μουσκαρης μαζι με ολη την παλιοπαρεα της κλασης μου που αναφερω ονομαστικα σε αλλη αναρτηση!Τα θυμαμαι ολα με τοσες λεπτομερειες!Και ειμαι ετοιμη ανα πασα στιγμη να ξανακανω τα ιδια!το κακο ειναι οτι εγω αισθανομαι ετσι αλλα πολλοι απο τους υπολοιπους βιαστηκαν να ξεχασουν!Ισως να παλιμπαιδιζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καποιοι δεν ξεχασαν...παντα θα θυμουνται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακαρι ,και μακαρι να μην εισουν ανωνυμος..ετσι,για να ξερω με ποιον θυμαμαι παρεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή